Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών ετοιμάζει μια γιορτινή open day, για να γνωρίσουμε και να βοηθήσουμε τα ζωάκια της ομάδας!

Written by on 8 Μαΐου, 2018

Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών (Ε.Σ.Π.Ι.), ιδρύθηκε το 2007, με σκοπό να περιθάλπει ιπποειδή, με φροντίδα και αγάπη και να ενημερώνει τον κόσμο για την σωστή συμπεριφορά και αντιμετώπισή τους.
Η ιδιωτική πρωτοβουλία ανθρώπων της ιππασίας , έκανε τον Ε.Σ.Π.Ι. τον μοναδικό φιλοζωικό σύλλογο που φιλοξενεί παρατημένα/κακοποιημένα  ιπποειδή στην Ελλάδα. Ο Ε.Σ.Π.Ι. εξαρτάται αποκλειστικά από δωρεές φίλων για την χρηματοδότηση της δουλειάς που κάνει καθώς και την «καλοσύνη των ξένων» που ήρθε η ώρα να φανερωθεί και να θριαμβεύσει!
Την Κυριακή 13 Μαΐου τα περήφανα τετράποδα πλάσματα, μας περιμένουν στο σπίτι τους για να μάθουμε από κοντά τις ιστορίες τους. Μια γιορτινή Κυριακή με μουσική, ποτό, φαγητό, εκπλήξεις ,δώρα και με απώτερο στόχο να βοηθήσουμε τα άλογα, τα γαϊδουράκια και τα μουλάρια του συλλόγου, που κάποτε κακοποιήθηκαν ή εγκαταλείφθηκαν.
Αν η Κυριακή σου είναι ρεζερβέ αλλά επιθυμείς να βοηθήσεις, μπορείς πάντα να κάνεις μια δωρεά (ακόμα και με ένα εντελώς συμβολικό πόσο), να προσφέρεις εθελοντική εργασία στις εγκαταστάσεις της ομάδας ή και να υιοθετήσεις ένα ιπποειδές !

Rolling in the deepΤο μπάνιο στα λασπόνερα γιατρεύει τα πάντα….Ήρα!

Gepostet von Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών am Sonntag, 18. Februar 2018

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

INFO
OPEN DAY – Ανοιξιάτικη Γιορτή
Κυριακή 13 Μαΐου, 10 π.μ. – 8 μ.μ.
Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών, 3ο χλμ οδός Μυρρινούντος [κοντά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο]
Είσοδος Δωρεάν

Facebook Event


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background