To Once Upon A Τime in Hollywood του Tarantino κυκλοφορεί σε audiobook

Written by on May 18, 2021

Ο Quentin Tarantino είχε δηλώσει πριν πολύ καιρό πως ήθελε να εκδώσει βιβλίο με το σενάριο του “Once upon a time in Hollywood“. Του πήρε λίγα χρόνια (βλ. και το περιβόητο Kill Bill 3) αλλά ήρθε επιτέλους η μεγάλη, σπλατερική ώρα. Και η λογοτεχνική δόση θα είναι διπλή.

Να σου θυμίσουμε πως η ταινία κυκλοφόρησε το 2019. ‘Εχει πάρει στοιχεία από την ιστορία της δολοφονίας της Sharon Tate (Margot Robbie) από τον Charles Manson και της γνωστής ομάδας-οικογένειας του, τη δεκαετία του 60. Έφυγε με δύο Oscar από την απονομή του 2020 (Α’ Ανδρικού για τον Brad Pitt και Σχεδιασμού Παραγωγής) και εκείνη η σκηνή, έκανε πολλά κορμάκια εκεί έξω/μέσα να αναστενάξουν στις αίθουσες.

Στο θέμα μας. Στις 29 Ιουνίου, ο εκδοτικός οίκος Harper Collins θα κυκλοφορήσει το βιβλίο σε δύο μορφές. Σε audiobook με αφήγηση της Jennifer Jason Leigh, την οποία ξέρεις κι από τους Hateful Eight του Tarantino, και στην παραδοσιακή, για τα φυσικά ράφια. Θα περιέχει χαρακτήρες που αφαιρέθηκαν στο τελικό μοντάζ, καινούριες σκηνές και διάφορες, παράλληλες ιστορίες που δεν χώρεσαν. Όπως συμβαίνει συνήθως με όλα τα πρότζεκτ του σκηνοθέτη της καρδιάς μας.

“Τα πρώτα βιβλία για ενήλικες που διάβαζα ήταν λογοτεχνικές μεταφορές ταινιών από τα 70’s. Οπότε αυτό το βιβλίο είναι η δική μου συνεισφορά σ’ αυτό το λογοτεχνικό είδος που αγαπάω τόσο πολύ. Έχω ενθουσιαστεί γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο, εμβαθύνω περισσότερο στους χαρακτήρες με μία διαφορετική οπτική” ανέφερε συγκινημένος ο Tarantino.

Σημείωσε στα πρακτικά πως αν δεν αντέχεις την αναμονή, μπορείς να κάνεις προπαραγγελία του audiobook από εδώ.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background