Ομάδα μαθητών στην Κοζάνη μοιράζει φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης

Written by on December 11, 2020

Στο σημερινό tgif, ανεβαίνουμε με φόρα στο Βορρά. Μία ομάδα μαθητών στην Κοζάνη, οργανώθηκε για να βοηθήσει κατοίκους, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Με τη στήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου, τα παιδιά θα αρχίσουν να μοιράζουν φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους, οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, παιδιά και ηλικιωμένους. Παράλληλα, θα γίνουν και κάποιες δράσεις από κάποιους φορείς και αθλητές.

Έχουν φτιάξει κανονικό πρόγραμμα για τις δύο επόμενες εβδομάδες. Συγκεκριμένες μέρες και ώρες, θα συγκεντρώνουν σε γνωστά σημεία της πόλης, όσα τους δίνουν εκείνοι που θέλουν να βοηθήσουν. Στη συνέχεια, η ομάδα θα κάνει διανομή σε δομές φροντίδας και κοινωφελείς υπηρεσίες. Κάποια απ’ αυτά, είναι το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, η Κοινωφελής Επιχείρηση, η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κοζάνης και το Τιάλειο Γηροκομείο.

ομάδα

Σημείωσε στην ατζέντα

Αναλυτικά: Την Τετάρτη 16/12, την Πέμπτη 17/12, την Παρασκευή 18/12, τη Δευτέρα 21/12 και την Τρίτη 22/12, θα βρίσκονται στο Γυμναστήριο Ν. Παπαδόπουλος, από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα. Εκεί, θα μπορούν να φέρνουν όποιοι θέλουν, τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια, ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Επιπλέον, το Σάββατο 19/12, θα βρίσκονται στο ΔΑΚ από τις 9:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι. Την ίδια ημέρα, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας» θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία, το διάστημα 9:00 με 14:00. Και η τελευταία δράση θα γίνει την Κυριακή 20/12, όπου δύο δρομείς θα κάνουν μια ανοιχτή συμβολική προπόνηση.
Φωνάζουμε ένα μπράβο από μακριά.

ΥΓ: Κάθε Παρασκευή, στα TGIF ,”φεύγουμε” μαζί με ωραίους ανθρώπους που αναποδογυρίζουν την κανονική ροή του προγράμματος.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background