Όλοι αγάπησαν τoν ηθοποιό που μιμείται τέλεια τον Robin Williams

Written by on October 15, 2021

Τα timelines αγάπησαν δικαίως ένα βίντεο 5 λεπτών που “ζωντανεύει” τον Robin Williams και θα ήθελαν όλοι να διαρκεί παραπάνω.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Robin Williams και ο John Belushi ήταν κολλητοί φίλοι και συνεργάτες σε πολλά SNL επεισόδια και σε stand up εμφανίσεις σε comedy clubs. Ήταν ένα δίδυμο με αστείρευτο χιούμορ και φυσικά, τεράστιο ταλέντο. Αλλά παράλληλα, πάλευαν με την κατάθλιψη, τα σκοτάδια τους και τους εθισμούς. Τον Μάρτιο του 1982, ανακοίνωσαν στον Williams πως ο φίλος του, με τον οποίο ήταν μαζί το προηγούμενο βράδυ, βρέθηκε νεκρός και δεν κατάφερε ποτέ να το ξεπεράσει.

Robin Williams

Τώρα, ο 21χρονος ηθοποιος Jamie Costa, πρωταγωνιστεί στη μικρού μήκους “Robin | Test Footage Scene” σε σκηνοθεσία Jake Lewis. Εκεί, μιμείται μ’ έναν συγκλονιστικό τρόπο τον Robin Williams ενώ βρίσκεται στο καμαρίνι του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της διάσημης τηλεοπτικής σειράς “Mork and Mindy” και του ανακοινώνουν τη παραπάνω δυσάρεστη είδηση. Δεν σε ανατριχιάζει η ομοιότητα με τον αγαπημένο κωμικό. Αλλά το πώς πετυχαίνει με τεράστια ακρίβεια να μεταφέρει ολόκληρη την ψυχοσύνθεση, την ωραία τρέλα και το αδιανόητο χάρισμα του.
Το βίντεο μετράει ως τώρα 4.641.986 views και έχει άπειρα σχόλια χρηστών που ζητούν από τους συνετελεστές να γυρίσουν πολύ άμεσα μια βιογραφία για τον Williams. Κι εμείς μαζί τους.

Πάτησε το play και είμαστε σίγουροι πως θα μπουν κάποια σκουπιδάκια στην οθόνη σου.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background