Οι Röyksopp επέστρεψαν με νέο τραγούδι κι αυτό είναι ένα καλό νέο

Written by on January 3, 2022

Ένα καλό νέο που έφερε το 2022 είναι πως οι Röyksopp δεν παράτησαν τη μουσική ζωή αλλά επέστρεψαν με νέο τραγούδι.

Πριν λίγες μέρες, το νορβηγικό δίδυμο έφτιαξε καινούριο λογαριασμό στο Instagram και προειδοποίησε το κοινό με teasers και μία φωτογραφία πως έρχεται νέο υλικό την πρώτη μέρα του χρόνου. Το δίλεπτο (Nothing But) Ashes προσγιεώθηκε στις οθοόνες, είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι περίμενες κι έχει μια μυστήρια και κινηματογραφική ατμόσφαιρα.
Δεν έχουν αναφέρει καμία λεπτομέρεια παραπάνω για το αν πρόκειται να έρθει κάποιο σπαρταριστό άλμπουμ. Όμως στο You Tube, το κομμάτι συννοδεύεται από το “Profound mysteries”, που όπως υπέθεσαν αρκετοί είναι κάποιο επερχ΄όμενο πρότζεκτ.

“Νιώθουμε πως αυτό είναι ένας αποχαιρετισμός στο παραδοασιακό format των άλμπουμ. Σύμφωνα με τη δική μας οπτική και τον τρόπο που κυκλοφορούμε δίσκους, έχουμε καταφέρει να πούμε ό,τι θέλεμα και να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Δεν θα σταματήσουμε να φτιάχνουμε μουσική αλλά το format των LP όπως το ξέρουμε, θα είναι είναι το τελευταίο από εμάς”. Αυτά είχαν δηλώσει οι Röyksopp όταν κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ Inevitable End, το 2014.

Από τότε, έχουν κάνει συνεργασίες, remixes ενώ έως και το 2020, ανέβαζαν κάθε μήνα τα lost tapes τους. Επίσης, το 2016 είχε το single“Never Ever” με τη Susanne Sundfor στα φωνητικά, που τη θυμάσαι από τα “Running To The Sea” και “Save Me”.


Tagged as

Reader's opinions

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background