Οι Red Hot Chili Peppers ανέβασαν teaser από νέο τραγούδι τους

Written by on January 31, 2022

Οι Red Hot Chili Peppers θα φέρνουν πάντα το καλοκαίρι ό,τι καιρό κι αν κάνει εντός κι εκτός των timelines. Όπως συνέβη και τώρα.

Εδώ και λίγες ώρες, είναι στα social media τους το teaser από ένα νέο τραγούδι τους χωρίς να αναφέρουν καμία λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τον Will Ferrell Chad Smith, η μπάντα έχει ολοκληρώσει την ηχογράφηση του καινούριου άλμπουμ μαζί με τον John Frusciante, ο οποίος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος το 2019. Για την ιστορία, ο τελευταίος δίσκος που έγραψαν μαζί ήταν το “Stadium Arcadium” το 2006 και μετά, τον αντικατέστησε ο Josh Klinghoffer.

“Σ’ αυτή τη φάση, ακούμε ο ένας τον άλλον με έναν νέο, διαφορετικό τρόπο. Ο John προσαρμόστηκε, δουλεύει πολύ σκληρά, όπως και όλοι μας, και μας μεταφέρει όλη τη χαρακτηριστική μαγεία του. Και οι 4 δίσκοι (Mother’s Milk, Blood Sugar Sex Magik, Californication, By the Way και Stadium Arcadium) που κάναμε μαζί του, αντικατοπτρίζουν το πώς ήμασταν όλοι τότε.
Δεν μπορείς να γυρίζεις πίσω και να λες “ελπίζω το καινούριο να είναι τόσο καλό όσο κάποιο άλλο παλαιότερο”. Γιατί ετσι, αρχίζεις να επαναλαμβάνεσαι. Το νέο υλικό θα έχει διαφορετικό ήχο αλλά παράλληλα, θα ακούγεται όπως εμείς οι τέσσερις γιατί έχουμε μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας” είπε ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers στο Rolling Stone.

Δεν ξέρουμε ακόμα ημερομηνία εξόδου του άλμπουμ ή του κομματιού στο teaser αλλα τα παιδιά ανακοίνωσαν πως θα βγουν για περιοδεία τον Ιούνιο. Στα πολύ ωραία ονόματα των support acts τους κυκλοφορούν οι The Strokes, HAIM, St. Vincent, Beck, Anderson .Paak και King Princess και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει εδώ από τον Οκτώβριο.


Reader's opinions

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background