Αυτά τα Χριστούγεννα, οι Radiohead φτιάχνουν την προίκα μας

Written by on December 3, 2021

Φέτος, οι Radiohead με την κυκλοφορία του Kid A Mnesia, είναι κάτι μεταξύ Άγιου Βασίλη και των γονιών της νύφης. Θα στα εξηγήσουμε όλα.

Στις 5 Νοεμβρίου, ο Thom και η παρέα του κυκλοφόρησαν το επετειακό τριπλό άλμπουμ Kid A Mnesia. Ήθελαν να γιορτάσουν μ’ αυτό τον τρόπο την 21η επέτειο από την κυκλοφορία του Kid A και του Amnesiac και εκτός από τις εναλλακτικές εκδοχές και στοιχεία κομματιών από τα δύο άλμπουμ και τα B-Sides, το Kid A mnesia περιλαμβάνει το τραγούδι “If You Say the Word”. Δεν είχε ακουστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν και θα βρεις επίσης και μια ακυκλοφόρητη studio εκδοχή του “Follow Me Around”.

radiohead

Όλα αυτά, η Canongate τα συνόδευσε με δυο art books από τον Thom Yorke και τον Stanley Donwood. Αποτελούν συλλογές όλων των εικαστικών που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο των δύο άλμπουμ. Στην πορεία, βγήκε η φήμη πως ο Benetict Cumberbatch θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία που θέλουν να κάνουν. Η ιδέα αυτής συνεργασίας παίζει από το 2015. Tότε δηλαδή που o York και o Jonny Greenwood, τον είδαν στον Hamlet, στο Barbican. Και επειδή όλα συνδέονται γλυκά, ο Greenwood έχει γράψει το soundrack του “The Power of the Dog”, όπου πρωταγωνιστεί ο Benetict.

Τώρα, οι Radiohead στο πλαίσιο του merch με artwork του Kid A Mnesia, σκέφτηκαν να μας φτιάξουν τα προικιά μας. Εκτός από μπλούζες, κονκάρδες, αφίσες κι άλλα αναμενόμενα αντικείμενα, σκέφτηκαν κυκλοφορούν custom made σετ τσαγιού από κινεζική πορσελάνη, σεντόνια ένα σετ ραπτικής κι ένα μεταλλικό κουτί με μπισκότα.

Όσοι θέλουν να κάνουν προπαραγγελίες για χριστουγεννιάτικα δώρα, πάνε μια βόλτα από εδώ.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background