Οι Killers προσκαλούν τον Springsteen στο Dustland και αυτός δέχεται

Written by on June 16, 2021

Eίναι ουσιαστικά ένα παλιό κομμάτι των Killers, του 2008, το A Dustland Fairytale από το τρίτο τους άλμπουμ, Day & Age.

Το single κυκλοφορεί στις 16 Ιουνίου και βρίσκει τους Flowers και Springsteen να ανταλλάσσουν στίχους, μέχρι που έρχεται και η στιγμή που τραγουδούν μαζί.

Σύμφωνα με δηλώσεις του frontman των Killers, o 72χρονος ροκ σταρ, ήταν αυτός που τους προσέγγισε γι’ αυτή τη συνεργασία, τον Φεβρουάριο του 2020. Και για του λόγου το αληθές, δημοσιοποίησε το μήνυμα που του έστειλε:

“Έβλεπα το Glastonbury και έχετε μια πραγματικά απίθανη live μπάντα. Λατρεύω το χρυσό κοστούμι σου. Πρέπει να κάνουμε μαζί το Dustland κάποια μέρα.- Bruce”

“Φυσικά στην αρχή πίστεψα πως είναι φάρσα”, είπε ο Flowers,. Γκούγκλαρε όμως τον κωδικό της περιοχής και είδε πως πράγματι ήταν από το New Jersey. Και πάλι δεν το πίστεψε. Τότε, έστειλε ένα μήνυμα στο γιο του boss, που τον ήξερε και του το επιβεβαίωσε.
Και η μέρα αυτή τελικά ήρθε. Λίγο αργότερα βέβαια λόγω covid-19.

Το αρχικό A Dustland Fairytale σύμφωνα με τον Brandon ήταν μια ωδή στους γονείς του, Jeannie και Terry Flowers. Γράφτηκε κατά τη διάρκεια της μάχης της μητέρας του με τον καρκίνο. Ήταν η θεραπεία του, το καθαρτικό του και η προσπάθεια του όπως τόνισε “να θρηνήσω τη μητέρα μου και να κατανοήσω τον πατέρα μου που η παρουσία του ήταν πάντα ένα μεγάλο μυστήριο για μένα”.

Οι Killers δεν είναι και οι πρώτοι

BS with Bleachers- Chinatown

Το αγαπημένο του Παύλου. Μας στέλνει μηνύματα κάθε ώρα, κάθε στιγμή πως δεν αντέχει άλλο, είναι θέμα υγείας, πρέπει να το βάλουμε στις λίστες των δίωρων μας, είναι θέμα υγείας, δικής του, δική μας, του κόσμου όλου.
Το Chinatown κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου 2020 και το βρίσκουμε στο τρίτο άλμπουμ των Bleachers, Take the Sadness Out of Saturday Night που κυκλοφορεί στις 30 Ιουλίου 2021.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background