Οι Inhaler και το πρώτο τους άλμπουμ, φτάνουν στο Νο 1 της Μ. Βρετανίας

Written by on July 19, 2021

Όταν σε μια άλλη εποχή, ο πατέρας του Elijah Hewson και frontman των Ιnhaler, έβλεπε το Boy, πρώτο δίσκο των U2, να φτάνει μόλις στο Νο 52.

Το It Won’t Always Be Like This των Inhaler είναι το πρώτο ντεμπούτο άλμπουμ από ιρλανδέζικο γκρουπ που κατακτά την κορυφή στα βρετανικά charts. Από την εποχή των The Script δηλαδή, πριν δεκατρία χρόνια. Επίσης είναι το ταχύτερο σε πωλήσεις ντεμπούτο σε βινύλιο από οποιαδήποτε μπάντα σε αυτόν το αιώνα. Στα βρετανικά charts πάντα.  
Και αν θες και σειρά για φέτος, είναι το τέταρτο ντεμπούτο άλμπουμ που έφτασε στην κορυφή των βρετανικών charts. Μετά από το Not Your Muse της Celeste, το W.L των The Snuts και το Sour της Olivia Rodrigo.

Επίσης, πιθανότατα ξεκαθαρίζει πως κάθε αιώνας χρειάζεται έναν εκπρόσωπο της οικογενείας Bono. Στις λίστες με τις επιτυχίες του.

Πιπέρι στο στόμα

Γιατί φυσικά και οι κακοπροαίρετοι θα τρέξουν να δηλώσουν πως ο γιος του τσιφ των U2, Elijah Hewson, και αρχηγός των Inhaler, δεν θα γνώριζε δα τόση επιτυχία πάνω του (τους) με το καλημέρα. Αν δεν κουβαλούσε το βάρος του ονόματος. Ένα καλημέρα βεβαίως που μεταφράζεται σε 9 συνεχόμενα singles μέχρι να αποφασιστεί να βγει και το άλμπουμ. Το οποίο προφανώς και περιέχει αρκετά από αυτά. Καθότι και νεανικά και πιασάρικα. Για την όμορφη γενιά του You Tube.

Κομμάτια στα οποία, αν θες βεβαίως, μπορείς να προσθέσεις και το Your Power της Billie Eilish. Καθώς στην τελευταία τους εμφάνιση τους στο BBC Radio 1 (16/7), το περιποιήθηκαν δεόντως.

Δεν ξεχνώ: Πρώτη από την οικογένεια που βγήκε στο “φως” ήταν η αδερφή του Elijah, Eve Hewson, υπέροχη ηθοποιός που απολαύσαμε στα The Knick, The Luminaries και Behind Her Eyes.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background