Οι Future Islands ρεμιξάρουν τον Matt Berninger κι αυτό είναι κάτι ωραίο

Written by on November 23, 2020

Για την ακρίβεια, αυτό που πιάνουν στα χέρια τους οι Future Islands, είναι το One More Second (το αγαπημένο της Κ. εδώ). Κι αυτό, είναι κάτι ακόμα πιο ωραίο.

A brilliant touch

Το One More Second είναι το τρίτο σίγκλ (και καλύτερο) μέσα από τον πρώτο προσωπικό δίσκο του frontman των National, που φέρει τον τίτλο Serpentine Prison. Και δεν έχουμε ωραιότερο εορτασμό για την κυκλοφορία του, από αυτό το “πείραγμα” της παρέας από τη Βαλτιμόρη.

Το ίδιο όμως νιώθει κι ο ίδιος ο Matt Berninger, ο οποίος έσπευσε να διευκρινίσει πως είναι φαν του συγκροτήματος. Όπως λέει, κάθε φορά που ακούει τη μουσική τους, βελτιώνεται ο τρόπος που αντιμετωπίζει την ανθρώπινη υπόσταση. Και συμπληρώνει: “Το remix που έφτιαξαν οι Future Islands, για το One More Second, με σκοτώνει”.

Και έχει τα δίκια του θα λέγαμε με τη σειρά μας αφού καταφέρνει να “αποδομήσει” το συναίσθημα της αρχικής εκδοχής του τραγουδιού χωρίς να αφαιρέσει στοιχεία από τη μεγαλοπρεπή δομή του. Ενα τραγούδι, που έχει βάλει ήδη στόχο τη δεκάδα με τα καλύτερα της χρονιάς. Και ένα remix, που ακολουθεί τον ίδιο δρόμο: προς τη δεκάδα με τα καλύτερα remixes.

Όσον αφορά τους Future Islands και τον Samuel T. Herring, να θυμίσουμε πως τον Οκτώβριο του 2020, κυκλοφόρησε το τελευταίο τους άλμπουμ, με τίτλο As Long as you are.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background