Οι Duran Duran επιστρέφουν με νέο LP και εμείς κρατάμε σημειώσεις

Written by on May 19, 2021

Θα λέγεται Future Past και θα μας έρθει τον Οκτώβριο. Στα δε credits, εκτός από τους Duran Duran, βρίσκουμε και τους Graham Coxon, Lykke Li, Mark Ronson και Giorgio Moroder.

Έξι χρόνια μετά από το τελευταίο τους άλμπουμ, Paper Gods (2015) και τα αγόρια από το Birmingham, μαζεύονται ξανά για να αναστατώσουν τις ξεχασμένες Ντουρανίτσες. Πρωτίστως. Πρώτη απόπειρα για τους Duran Duran, το Invisible, σε παραγωγή του Άγγλου παραγωγού/dj (και Τουρκοκυπριακής καταγωγής), Erol Alkan. Πρώτο δόλωμα κι αν αγαπάς την εποχή του Union of the Snake, μπορεί και να τσιμπήσεις.  Για την ιστορία, σύμφωνα με τον Rhodes, είναι μάλλον σιγουράκι πως θα το χορέψεις. Ή απλά θα κάτσεις στην καρέκλα σου και θα το απολαύσεις. «Η κατασκευή του, η μελωδία του, οι στίχοι, μερικοί από τους ήχους, είναι πολύ διαφορετικοί σε σχέση με ό,τι έχουμε κάνει» λέει!

Σύμφωνα με το επίσημο διαδικτυακό κατάστημα της μπάντας, η έκδοση του άλμπουμ θα περιέχει 12 κομμάτια. Και guest εμφανίσεις από τους Graham Coxon των Blur και τον πιανίστα του Bowie,  Mike Garson. Αλλά και φωνητικά από τη Lykke Li. Και συμμετοχή του Giorgio Moroder σε κάποιο κομμάτι της παραγωγής.

Όταν μάλιστα έρθει η ώρα και για την deluxe έκδοση, το συγκρότημα υπόσχεται μεγαλεία τύπου τρία φρέσκα και επιπρόσθετα τραγούδια, χρωματιστά βινύλια και έργα τέχνης που θα υπογράφονται από τους ίδιους.

Όπως επιβεβαιώθηκε, στο άλμπουμ θα υπάρχει και ντουέτο κανονικό και λαμπρό με τον Coxon πέρα από τη συμμετοχή του ως κιθαρίστας στα περισσότερα από τα κομμάτια. Το οποίο μάλιστα, θα το απολαύσουμε και στα φετινά Billboard Music Awards στις 23 Μαΐου.  

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Future Past, η 22η Οκτωβρίου 2021.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background