Οι Arctic Monkeys ανακοίνωσαν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους

Written by on November 16, 2021

Ο Alex Turner και το αδιανόητο μούσι του η υπόλοιπη Arctic Monkeys παρέα επιστρέφουν στις covid free σκηνές της Ευρώπης.

Η τελευταία συναυλία της μπάντας ήταν το 2019 λίγο πριν σταματήσουν όλα για να ξεκινήσει η πανδημία. Aλλά επιτέλους ήρθε η ώρα για την επιστροφή. Ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες και τα μέρη της ευρωπαϊκής περιοδείας τους, με πρώτο σταθμό την Κωνσταντινούπολη στις 9 Αυγούστου του 2022, και προκάλεσαν μια μικρή υστερία. Όλα αυτά, αφότου ο ντράμερ τους, Matt Helders δ΄ήλωσε πως ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το έβδομο άλμπουμ τους μετά την παύση 3 χρόνων από το  “Tranquility Base Hotel & Casino.

arctic monkeys

“Δεν έχει κάποια συνοχή ο τρ΄όπος που το φτιάχνουμε. Υπάρχουν ακόμα κομμάτια που πρέπει να ηχογραφήσουμε αλλά όλα έχουν πάρει ένα δρόμο πλέον. Νομίζω πως τα πάντα θα ολοκληρωθούν στις αρχές του 2022 και μακάρι να μπορεσουμε να κάνουμε κανονικά την περιοδεία μας. Σχετικά με τον ήχο του νέου δίσκου, προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να εξελισσόμαστε. Κι αυτό φαίνεται αν θυμηθείς τον προηγούμενο μας δίσκο.” ανέφερε στο NME o Matt.
Οπότε, σημείωσε ημερομηνίες στην ατζέντα κι ας ελπίσουμε ο covid-19 να μην είναι εδώ όταν αρχίσουν τα γλέντια κι οι χοροί των Arctic Monkeys.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background