Ο Perfume Genius γυρίζει τρία κλιπ για το Without You, για καλό σκοπό

Written by on August 6, 2020

Και προσφέρει σε τρεις σκηνοθέτιδες που επιλέχθηκαν από την Perfume Genius πηγή των φανς, τη χαρά να του δώσουν, το φιλανθρωπικό φως που χρειάζεται.

Το Without you βρίσκεται μέσα στο πέμπτο άλμπουμ του Michael Alden Hadreas (a.k.a Perfume Genius), Set My Heart on Fire Immediately. Ένα άλμπουμ που ήδη έχει βάλει πλώρη για τα καλύτερα της χρονιάς.

Οι τρεις θαυμάστριες που επιλέχθηκαν για την καρέκλα του σκηνοθέτη, είχαν στη διάθεση τους από 2.000 δολάρια. Χίλια για να γυρίσουν το βίντεο και άλλα χίλια για δωρεά, στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της καρδιάς τους.

Τα ονόματα τους είναι: Liz Lian, Samantha Mitchell και Kristin Massa. Το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε είναι αυτό της Lian στις 29 Ιουλίου. Ακολούθησε αυτό της Mitchell στις 4 Αυγούστου και μένει αυτό της Massa που θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου.

Ένα clip μέσα καρδιά

Η Liz Lian είπε για τη συμμετοχή της: “Αυτό το μουσικό βίντεο αφορά την εξερεύνηση και την ανακάλυψη του εαυτού μας μέσω του φυσικού κόσμου. Στόχος μου ήταν να απεικονίσω τα άγνωστα, αφηρημένα και ταραγμένα μέρη του εαυτού μας. Κι αυτό μέσα από κάποια στοιχεία σουρεαλισμού και μαγικού ρεαλισμού.

Οι σπόροι της αλλαγής σπέρνονται μέσα μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Και μπορούν να ανθίσουν αλλάζοντας τη, ειδικά μάλιστα εκεί που δεν το περιμένουμε”.

Η Lian δώρισε τα χίλια της ευρώ στo ACLU of Southern California, μια οργάνωση που βοηθά τα άτομα που δυσκολεύονται να βρουν τη θέση τους στα πλαίσια του Bill of Rights.

Η Mitchell στο Baltimore chapter of the Sex Workers Outreach Project μια οργάνωση που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των Sex Workers. Ενώ η Massa στο RAICES μια οργάνωση στο Τέξας που παρέχει νομικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε παιδιά μεταναστών, σε οικογένειες και πρόσφυγες.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background