Ο Paul Mescal της σειράς Normal People, χορεύει για τους Rolling Stones

Written by on August 12, 2020

Πριν όμως ο Paul Mescal χορέψει το Scarlet με επιτυχία, υπήρχαν κι άλλοι που έριξαν τις γυροβολιές τους σε clips άλλων. Και τις κούνησαν επίσης καλά!

Ηθοποιοί και μουσικοί, ενωμένοι δυνατοί, κατακτούν την εικόνα και γίνονται κομμάτι της αιώνιας ποπ κουλτούρας. Ή αλλιώς όπως αποδεικνύεται και από το αποτέλεσμα, αν ξέρεις να χορεύεις, καλό είναι να το δείχνεις.

Paul Mescal στο Scarlet των Rolling Stones (2020)

Ο 24χρονος υποψήφιος για ΕΜΜΥ (“Normal People”) αράζει σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Charidge και στέλνει ένα μήνυμα στην Σκάρλετ της καρδιάς του. Μπορεί να είναι μεθυσμένος, στη φιγούρα και στην ένταση που τη συνοδεύει όμως, παραμένει πρώτος.

Η Courteney Cox στο Dancing in the Dark του Bruce Springsteen (1984)

Στο γυρισμένο από τον Brian De Palma clip, η Μόνικα από τα Φιλαράκια, είναι η μις διαλεχτή της βραδιάς. Θα της απλώσει το χέρι, εκεί κάπου προς το τέλος, ο άρχοντας, ο βασιλιάς, ο πλανητάρχης, θα την ανεβάσει στη σκηνή και θα χορέψουν ντουετάκι με το χαρακτηριστικό ροκ σπάσιμο σε πόδια και χέρια, το κλείσιμο του τραγουδιού. Για αιώνες πιστεύαμε πως αυτό ήταν κάτι το εντελώς αυθόρμητο που εντελώς τυχαία, μια εντελώς τυχαία κάμερα κατέγραψε.

Christopher Walken στο Weapon of Choice του Fatboy Slim (2001)

Ο καλύτερος όλων χωρίς καμία συζήτηση. Είναι τόσο cool που δεν αντέχεται. Το ριπιτ είναι μονόδρομος. Βρισκόμαστε ένα χρόνο μετά από τη ολική του επαναφορά με τον Μύθο του Ακέφαλου Καβαλάρη. Εξ’ ου προφανώς και τα τόσα κέφια !

Οι Seth Rogen, Elijah Wood και Danny McBride στο Make Some Noise των Beastie Boys (2011)

Όπως θε λέγαμε και στο χωριό, οι Seth Rogen, Elijah Wood και Danny McBride ως άλλοι Beastie Boys, τα σπάνε άγρια. Ειδικά το μεγάλο μας ρισπεκτ στον Elijah Wood που “αφομοίωσε” τον Ad-Rock, είτε ως μεγάλος ηθοποιός, είτε ως τεράστιος φάν, είτε ως και τα δύο.

Φυσικά και σε παράλληλη τροχιά, εμφανίζεται το μισό Χόλιγουντ.

Ο Shia LaBeouf στο Elastic Heart της Sia (2015)

Το αγαπημένο μας καΐδι, εδώ παρέα με τη Maddie Ziegler, χορογραφημένο από τον Ryan Heffington , αποδεικνύει και με το παραπάνω, πως δικαίως πιστέψαμε σε αυτόν. Και σε όποια, τύπου καλλιτεχνική τρέλα κουβαλά. Να υπενθυμίσουμε πως αυτή εδώ είναι κι εποχή που κυκλοφορεί έξω στον κόσμο, με χαρτοσακούλα από σούπερ μάρκετ, στο κεφάλι. Σεβασμός!

Το 2012 θα επαναλάβει τις χορευτικές του φιγούρες για τις ανάγκες του Fjögur píanó των Sigur Rós, οι εντελώς αρτιστικ και ολότελα γυμνές επιθυμίες του στην εμφάνιση, το έστειλαν όμως καρφί στα “απαγορευμένα” του διαδικτύου.

Ο John Travolta στο 3 to Tnago του Pitbull (2019)

Θα πρέπει να απολαύσεις πρώτα τα δεκάδες καλλίγραμμα salsa girls για πολλά, πολλά δευτερόλεπτα, μέχρι να αποφασίσει ο φουσκωμένος βαρώνος να σηκωθεί από τον θρόνο του για να τις συνοδεύσει. Και κοίτα να δεις. Τα (ψιλο) καταφέρνει.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background