Ο Nicolas Cage θα είναι ο παρουσιαστής σε σειρά για “κακές” λέξεις.

Written by on December 10, 2020

Η σειρά του Netflix με παρουσιαστή τον Nicolas Cage, θα ονομάζεται History of Swear Words και θα “εξερευνά” προσβλητικές λέξεις. Όπως fuck, shit, bitch, dick, pussy και damn (μετάφραση για το τι σημαίνουν, ας πούμε πως δεν χρειαζόμαστε).

Το σόου των έξι επεισοδίων θα μελετά την ιστορία, τις ρίζες και τον πολιτιστικό αντίκτυπο ορισμένων εκρηκτικών λέξεων, που ξέρουν πώς να κάνουν την διαφορά και να προκαλούν αντιδράσεις. Και να δημιουργούν έτσι, μια σειρά διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει έως τώρα.

Ο Nicolas Cage δεν θα είναι όμως ένας απλός παρουσιαστής, που απολαμβάνει την τύχη του. Ο οσκαρούχος ηθοποιός με τα εκατό δώδεκα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του, θα σηκωθεί από την αναπαυτική καρέκλα του και θα πάρει συνεντεύξεις από ιστορικούς και ειδικούς στην ετυμολογία. Όπως και από συνάδελφους του ψυχαγωγούς, που παίζουν τη βρισιά στα δάχτυλα. Έτσι, για λίγο παραπάνω fun, σε αυτό το ανέλπιστο docuserie. Και όλα αυτά, σε κάθε επεισόδιο, διάρκειας 20 λεπτών.

Αν έχεις όρεξη και ξέρεις να απολαμβάνεις τη σωστή ανάλυση ακόμη για τόσο naughty θέματα, έχε υπόψιν σου πως θα παρελάσουν τύποι όπως οι Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Nikki Glaser, Patti Harrison, London Hughes, Jim Jefferies, Zainab Johnson, Nick Offerman, Sarah Silverman, Baron Vaughn και Isiah Whitlock Jr.

*Λίγη υπομονή μόνο. Το History of Swear Words θα βγει στον αέρα στις 5 Ιανουρίου 2021, στο Netflix.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background