Ο Ισπανός Dennis Cruz, στα dexx του Bolivar Beach Bar

Written by on August 3, 2020

Ο Ισπανός ηγέτης της tech house, Dennis Cruz σε μια μαγευτική, καλοκαιρινή groovy βραδιά.

Tο Bolivar Beach Bar φιλοξενεί στα decks του, το Σάββατο 8 Αυγούστου, ένα dj που ξέρει πως να αναμιγνύει στον ήχο του στοιχεία κι επιρροές από όλο τον κόσμο. Χωρίς καμιά αμφιβολία ο Dennis Cruz δικαίως αποτελεί εδώ και καιρό έναν από τους πυλώνες της underground house και tech κοινότητας.

Ο Ισπανός DennisCruz αποτελεί ένα όνομα που δεν περνά απαρατήρητο. Ως dj και producer συνεχώς εξελίσσεται και σχεδιάζει συναρπαστικά μουσικά ταξίδια που κάνουν το κοινό να νιώθει ιδιαίτερα συναισθήματα καθώς χορεύει.

Έξτρα ταλαντούχος indeed

Έχει ταιριάξει τις ευρείες μουσικές του επιρροές δημιουργώντας ένα υπέροχο μείγμα από στυλ που προέρχονται από την Ελλάδα και το Ηνωμένο βασίλειο. Και φτάνουν μέχρι τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη νότια και βόρεια Αμερική.

Ξεκίνησε 17 χρονών να παίζει ως Dj, ενώ παράλληλα σπούδαζε και δούλευε ως ηχολήπτης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μέχρι και την ηλικία των 20 να έχει εργαστεί με πολλές rock και hip hop μπάντες για τις παραγωγές τους. Γεγονός που τον βοήθησε πολύ στη μετέπειτα εξέλιξη του .

Σύντομα έλαβε αναγνώριση από κριτικούς και media όπως BBC Radio 1, Mixmag & DJ Mag και καθιερώθηκε σαν σπουδαίος dj με μια σειρά releases σε δισκογραφικές. Όπως Solid Grooves, Hot Creations, Moon Harbour, Crosstown Rebels, Snatch!, Stereo Productions και τη δική του Lemon – Aid.

Ας προσθέσουμε στα παραπάνω, τα βραβεία που έχει λάβει και τις υποψηφιότητες (Beatport, RA, Vicious & DJ Awards Best Producer) για το 2017. Όπως κι έναν ολοένα αυξανόμενο κατάλογο των βραβείων Beatport #1. Ίσα, ίσα για να γίνει κατανοητός ο λόγος που έχει χαρακτηριστεί ως ο πλέον δημοφιλής καλλιτέχνης της Tech House.

Επιπλέον, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι παραγωγές του λαμβάνουν τακτική υποστήριξη από μεγάλους καλλιτέχνες. Συμπεριλαμβανομένων των Jamie Jones, Loco Dice, Nic Fanciulli και Marco Carola.

Θύμισε μου, πού θα το βρω

Στη διασταύρωση των λεωφόρων Αλίμου και Ποσειδώνος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Έχοντας εύκολη πρόσβαση μέσω τραμ, λεωφορείου ή και αυτοκινήτου (με άνεση στο πάρκινγκ) βρίσκεται η «Ακτή του Ήλιου».


INFO

Facebook Event Page
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00
Ταμείο: 10€ (με ποτό ή μπύρα)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96, στάση 3η Καλαμακίου


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background