Ο σκηνοθέτης David Lynch σχεδίασε κοσμήματα -για φιλανθρωπικό σκοπό- και ίσως θα έπρεπε να το κάνει συχνότερα

Written by on 24 Νοεμβρίου, 2017

Ο γνωστός σκηνοθέτης David Lynch (βλ: Twin Peaks, Mulholland Drive, Blue Velvet και Wild at Heart), σχεδίασε μία σειρά κοσμημάτων με τίτλο  ‘Meditating Eye’, με σκοπό να ενισχύσει οικονομικά το David Lynch Foundation που ιδρύσε ο ίδιος το 2005.
Βραχιόλια και μενταγιόν με πρωταγωνιστή το γνωστό “evil eye” (τα γνωστά μας ματάκια) που ο ίδιος αγαπάει πολύ, τόσο ως σχέδιο όσο και ως σύμβολο. Στην παρουσίαση της συλλογής, που πουλάει ήδη σαν φρέσκο ψωμάκι, σχολίασε σχετικά. “Η Meditating Eye είναι μία συλλογή σύμβολο της πρόσβασης του καθενός μας στο ωκεανό της καθαρής συνείδησης …” – ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες.
Αν είσαι παρατηρητικός θα προσέξεις πως το ματάκι είναι από τη μία πλευρά ανοιχτό και από την άλλη κλειστό, επιλογή συμβολική επίσης. 

Το 20% από τα έσοδα των πωλήσεων θα δωθεί στο David Lynch Foundation  το οποίο ασχολείται με την ψυχολογική στήριξη βετεράνων πολέμου, άστεγων, ασθενών HIV/AIDS  και θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, μέσα από τεχνικές διαλογισμού και αυτογνωσίας, των οποίων ο  Lynch είναι υποστηρικτής τα τελευταία 40 χρόνια.  


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background