Ο Cillian Murphy και οι νυχτερινές του λίστες για το BBC Radio 6 Music

Written by on October 13, 2020

Κρατάμε σημειώσεις. Ο σταρ του Peaky Blinders, Cillian Murphy, δείχνει αποφασισμένος για ωραία ταξίδια. Όταν η νύχτα θα πέφτει στην πόλη του Λονδίνου.
Η σειρά με τις μουσικές λίστες του θα είναι διαθέσιμη στο BBC Sounds και θα περιλαμβάνει δώδεκα δίωρα. Θα μεταδίδονται εβδομαδιαίως από τις 12 π.μ. έως τις 2 π.μ. Αρχής γενομένης από τις 19 Οκτωβρίου.

After midnight parties

Ο ηθοποιός που έβαλε τις δύο λέξεις Peaky Blinders στην καθημερινότητα μας, θα επιμεληθεί με μεγάλο κέφι, όπως δηλώνει, τη δική του “λίστα για after midnight ακροάσεις”. Τα ταξίδια του θα περιλαμβάνουν afrobeat, electronica, jazz και απαγγελίες πεζών κειμένων και ποιημάτων. Εν τω μεταξύ, από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, θα μπορείς να ακούσεις ονόματα όπως αυτά των Patti Smith, Iggy Pop και David Bowie.

“Αυτή είναι μια ευκαιρία να ακούσετε μουσική από ολόκληρη τη συλλογή δίσκων του Cillian. Και να μάθετε γιατί κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στη ζωή του”, εξηγεί το δελτίο τύπου που συνοδεύει την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας. “Τους τελευταίους μήνες, το ραδιόφωνο γενικά και το 6 Music συγκεκριμένα, με έκανε να αντέχω την καθημερινότητα μου, οπότε είναι υπέροχο να μπορώ να δώσω κάτι πίσω, με τη μορφή αυτών των εκπομπών”, εξηγεί ο ίδιος.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Murphy συνεργάστηκε με το 6 Music. Η επαφή τους έχει ξεκινήσει από το 2013, με προγράμματα όπως τα The Sound of Cinema, Cillian Murphy’s Music Mixtape και ένα χριστουγεννιάτικο special για το 2018.

Δεν είναι όμως και η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε project που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να “ταξιδέψεις”. Εκείνες τις ώρες που η πόλη κοιμάται. Και ίσως ονειρεύεται (μια μορφή δυσκολίας να χαλαρώσεις με αυτή τη φωνή στο αυτί σου, υπάρχει, να λέμε και το σωστό). Είχε συμβεί και με τις παρακάτω ιρλανδικές ιστορίες που σε βοηθούν να κοιμηθείς.

*Ο έκτος κύκλος του Peaky Blinders προβλέπεται να βγει λόγω κορονοϊού, το 2022.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background