Είναι το Nocturnal Animals του Tom Ford η ταινία που θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου;

Written by on September 19, 2016

Πριν επτά χρόνια, ο γνωστός σχεδιαστής Tom Ford γύρισε την πρώτη του ταινία, το “Single Man” . Στυλιζαρισμένη και ακατέργαστη ταυτόχρονα,  είχε  πρωταγωνιστές τον Colin Firth και τη Julianne Moore και ήταν απ’ αυτά τα φιλμ που σε κομματιάζουν από τους τίτλους αρχής.
Αυτό το ίδιο ψυχολογικό” κομματιάσμα” υποψιαζόμαστε πως θα καταφέρει και με τη δεύτερη ταινία του, το  “Nocturnal Animals” .
Σε αυτήν ο Tom Ford υπογράφει εκτός από τη σκηνοθεσία και το σενάριο: Η Amy Adams , ιδιοκτήτρια γκαλερί, έχει κάτα κάποιο τρόπο στοιχειωθεί από το αφιερωμένο σ’ εκείνη μυθιστόρημα του πρώην συζύγου της (όπου σύζυγος  αυτός ο Jake Gyllenhaal) στο οποίο οι ήρωες του βιβλίου επιτίθενται σε μια οικογένεια παρόμοια με εκείνη της Amy και του πρώην άντρα της- συγγραφέα με σκοπό να τους βασανίσουν και να τους σκοτώσουν.  Η όλη ιστορία κάνει την Amy να ανησυχεί και να  θεωρεί το βιβλίο μια κάποιου είδους απειλή.
Άδικο έχει;

Απ’οτι φαίνεται από το πρώτο trailer, αλλά και από την υποδοχή στο Φεστιβάλ της Βενετίας (κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής), με το “Nocturnal Animals” θα υποστούμε  μια μικρή, ψυχολογική διάλυση.

Υ.Γ: Kαι μια σκηνή από το Single Man, γιατί  του αξίζει.

https://www.youtube.com/watch?v=8cz1SsfxFDk

 

 


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background