Κολλήσαμε με τα εξώφυλλα του New Yorker από την covid free ζωή

Written by on May 7, 2021

Το περιοδικό New Yorker φημίζεται για τα υπέροχα εξώφυλλα του. Ειδικά κατά τη διάρκεια της ατελείωτης σεζόν της πανδημίας, έχουμε χαζέψει αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη πατώντας like στα σχέδια του. Τώρα, με ένα νέο πρότζεκτ, τα tgif παράθυρα μας, λένε και πάλι το όνομα του αλλά αυτή τη φορά, μας διακτινίζει σε ένα covid free σύμπαν.

Ο illustrator και καθηγητής του School of Visual Arts στη Νέα Υόρκη, Tomer Hanuka, ζήτησε από τους μαθητές του να εμπνευστούν από τις πρώτες, εμβολιασμένες μέρες της ζωής μας χωρίς τον καταραμένο ιό και να φτιάξουν τα δικά τους, υποτιθέμενα εξώφυλλα για το New Yorker. Στη συνέχεια, μόλις τα ολοκλήρωσαν, τα πόσταρε στο προφίλ του στο twitter και το αποτέλεσμα είναι σαν μία μεγάλη, ψηφιακή έκθεση.
Επιστροφή στις τάξεις-ζούγκλες, ραντεβού σε κινηματογραφικές προβολές, παθιασμένα φιλιά, αποδράσεις από τα ιντερνετικά κουτιά, βόλτες στα πάρκα, έξοδος από την τηλεργασία. Είναι συγκινητικά, αστεία, έξυπνα, ρομαντικά, αισιόδοξα και κυκλοφορούν σε αρκετά timelines συγκεντρώνοντας -δικαίως-πολλά ΟΛΕ και θαυμαστικά στα σχόλια. Τα περισσότερα έργα απ’ αυτά, θες να τα κορνιζάρεις στους τοίχους του σπιτιού και του social mediaκού προφίλ σου για να τα βλέπεις ξανά και ξανά.

Διαλέξαμε 10 από τα καλύτερα και πάνε κάπως έτσι.

Yushan Zhou

 New Yorker

Jiaci Grace Qiu

 New Yorker

Huahua Cui

Ruoxi Jiang

 New Yorker

Jungwoo Lee

 New Yorker

Katrina Catacutan

Lauren V

Milly Wen

Chenmiao Shi

Jane McIlvaine

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background