Καμία Blue Monday! Οι New Order έρχονται στο Release Athens 2019 και όλες οι μέρες είναι γιορτή

Written by on 6 Δεκεμβρίου, 2018

Ακόμα δεν τελείωσαν οι πανηγυρισμοί για το live του Iggy Pop στο Release, το καλοκαιρινό φεστιβάλ ρίχνει άλλο ένα συγκλονιστικό όνομα στη σκηνή του. Μια από τις μπάντες που θέλεις διακαώς να υπάρχει στο συναυλιακό βιογραφικό σου, έρχεται  σε λίγους μήνες στο Release Athens. Οι  New Order θα βρεθούν στην Πλατεία Νερού, την Κυριακή 16 Ιουνίου, σε μια βραδιά φουλαρισμένη με τα διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια της  πορείας τους.

Προερχόμενοι από τις στάχτες των Joy Division, οι New Order κατόρθωσαν να μετατρέψουν την οδύνη από την απώλεια του Ian Curtis σε αληθινό θρίαμβο, με τους ίδιους τύπους να σημαδεύουν τη σύγχρονη μουσική εις διπλούν!
Από το Blue Monday που έχει χαρακτηρίσει τον ηλεκτρονικό / dance ήχο περισσότερο από οποιοδήποτε άλλοεδώ και τέσσερις δεκαετίες, μέχρι το απόλυτο pop κόλλημα, TrueFaith, οι New Order μεγαλούργησαν δίνοντας στη σύγχρονη μουσική τη δική τους  dark wave, σφραγίδα από το Manchester.

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή, 7/12, στις 11:00 το πρωί, προς 38 ευρώ (μονό) και 70 ευρώ (διπλό), και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή 80 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online /viva.gr /releaseathens.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα ReloadSeven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης,στον πολυχώρο Yolenis (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

INFO

Release Athens 2019Κυριακή 16 Ιουνίου / New Order + more (tba)

Πλατεία Νερού / Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου Φαλήρου

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει  μεγάλο parking.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα, τόσο για τη συγκεκριμένη ημέρα όσο και για το συνολικό lineup του φεστιβάλ. 

 


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background