Νέοι Daughter για να αφήσεις το repeat πατημένο

Written by on October 2, 2015

Τρία σχεδόν χρόνια μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους (If You Leave), η frontwoman των Daughter, Elena Torna, επιστρέφει μαζί με τους δύο μουσικούς συνοδοιπόρους της με μια λιτή ανακοίνωση. Νέο άλμπουμ με τίτλο Not To Disappear και ημερομηνία κυκλοφορίας τις 16 Ιανουαρίου του 2016.

Η νέα χρονιά λοιπόν, θα ξεκινήσει υπέροχα. Προπομπός του νέου εγχειρήματος τους είναι το τραγούδι “Doing The Right Thing”, το οποίο κυκλοφορεί ελεύθερα εκεί έξω, ήδη από τις 30 Σεπτεμβρίου. Μουσικά κινείται σε παρόμοια μελωδικά τοπία με αυτά που μας έχουν συνηθίσει. Μελαγχολική pop με στοιχεία shoegaze, και την φωνή της Elena να σου χαϊδεύει όλο σου το είναι.

Πάντα ευαίσθητη (ίσως φταίει το γεγονός ότι υπήρξε θέμα bullying στα σχολικά της χρόνια) γράφει για πράγματα για τα οποία βρίσκει “πολύ δύσκολο να συζητά στην ενήλικη ζωή της”. Σχέσεις, το αίσθημα της απώλειας, εσωτερικές διαμάχες τα αγαπημένα της θέματα. Αυτή την φορά με το “Doing The Right Thing”, θέλησε να προσεγγίσει το λεπτό θέμα της άνοιας και την εξουθενωτική της επίδραση στην οικογένεια, για την οπτικοποίηση του οποίου στρατεύτηκαν οι Iain Forsyth & Jane Pollard (σκηνοθέτες του φιλμ του Nick Cave, 20,000 Days on Earth).

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δισκογραφικής τους εταιρίας, περιμένουμε άλλα δύο βίντεο από τους Daughter, βασισμένα σε σενάρια που έγραψε ο συγγραφέας Stuart Evers, εμπνευσμένος από αντίστοιχα τραγούδια του νέου άλμπουμ.

Με ανυπομονησία.

Γιάννης Ντάρδης

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background