Υπάρχει άλμπουμ που μπορεί να χωρέσει τη Rihanna και τον Morrissey;

Written by on May 20, 2021

Η απάντηση είναι ναι. Στο νέο άλμπουμ του A$ap Rocky, βρίσκεις στους συντελεστές το κορίτσι του, Rihanna και τον Morrissey. Κι όχι δεν είναι κάποιο ανέκδοτο.

Και μου λέει ο Δημήτρης, φαντάσου τώρα το ζεύγος στο σπίτι τους να φτιάχνουν τη λίστα με τους καλεσμένους του δίσκου. Μαζεύουν όλα τα αναμενόμενα, mainstream και μη, ονόματα. Και ξαφνικά, τα σβήνουν όλα. Μουρμουρίζουν ταυτόχρονα κάποια γνωστά ρεφρέν και σκάνε κάτι πονηρά χαμόγελα. Τους έρχεται ξαφνικά μια επιφοίτηση και λένε να προσθέσουν με χρυσά γράμματα το όνομα του ιδιόρρυθμου Smithικού σταρ. Άλλωστε ο A$ap πειραματίζεται συνεχώς με διαφορετικά είδη μουσικής.
Όταν πρότεινε στον Morrissey να συμμετέχει στον δίσκο, δέχθηκε αμέσως και είπε στη συνέντευξη του στο GQ πως ό,τι του ζητήσεις, εμφανίζεται και το κάνει. Οπότε, ήδη γράφει στίχους, ηχογραφεί φωνητικά, κάνει παραγωγή και δουλεύουν από απόσταση.

άλμπουμ

“Μ’ ενδιαφέρει μόνο η εξέλιξη. Αν κάνω τα ίδια πράγματα με τους ίδιους ήχους, τις ίδιες μπάρες και τα ίδια visuals συνέχεια, ποιο είναι το νόημα; Μπορείς να επιστρέψεις σε προηγούμενες δουλειές όποτε θες. ” είπε ο A$ap στο GQ.

Ας μην ξεχνάμε και τον μεγάλο έρωτα με την αρχόντισσα των Barbados. Η συνεργασία με τη Rihanna ήταν πολύ δημιουργική γιατί όπως ανέφερε εκείνος, είναι σημαντικό να έχεις κάποιον δίπλα σου που αντιμετωπίζει τα πράγματα με διαφορετική οπτική. Ηχογράφησαν τα τραγούδια του άλμπουμ στο κινητό ενώ έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική και το χαρακτηρίζουν ως ένα “ghetto love tale”. Οι δύο εξωτικοί αισθηματίες, μας ενημερώνουν επίσης πως είναι πολύ πιο ώριμο από το προηγούμενο του Rocky, Testing και θα έχει αρκετές εκπλήξεις. Το All Smile είναι κατά 90% έτοιμο αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας.


*Σημείωσε πως το αγόρι της Rihanna, δεν κάθεται ήσυχο. Ετοιμάζει και συναυλία αφού θα εμφανιστεί στο Governor’s Ball τον Σεπτέμβριο μαζί με τον Post Malone και τη Billie Eilish.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background