Ο Michel Gondry επαναφέρει τον Jim Carrey στην τάξη με το τηλεοπτικό «Kidding»!

Written by on June 13, 2018

Ο Mr. Pickles, είναι ένας φάρος ευγένειας, ένα είδωλο της παιδικής τηλεόρασης που «διαμορφώνει» τα πιο νεαρά μυαλά της Αμερικής όπως έκανε παλαιότερα και με τους γονείς τους. Ο Mr. Pickles ή για τους φίλους μόνο Τζέφ, είναι το πρόσωπο μιας αυτοκρατορίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά όταν η οικογένεια αυτής της αγαπημένης προσωπικότητας  η οποία περιλαμβάνει: σύζυγο, δυο γιους, αδελφή και πατέρα αρχίζει να «υποβαθμίζεται», αυτή δεν βρίσκει κανένα παραμύθι στην κρίση προς στην οποία προφανώς βαδίζει. Έτσι το αποτέλεσμα δείχνει προκαθορισμένο.  Ένας καλός άνθρωπος σε έναν σκληρό κόσμο, αντιμέτωπος με μια σοβαρή διαρροή στην λογική του, δεν μπορεί παρά να καταφέρει να προσφέρει μερικές από τις πιο ξεκαρδιστικές αλλά και βαθιά συναισθηματικές σκηνές που θα δούμε στο προσεχές διάστημα

Ο Mr. Pickles είναι ο Jim Carrey και από τις 9 Σεπτεμβρίου με τη βοήθεια του Michel Condry (μαζί μετά από 14 χρόνια), θα επαναφέρει της δύναμη της Αιώνιας Λιακάδας του Καθαρού Μυαλού του στην τηλεοπτική –αυτή τη φορά- πραγματικότητα. Ηθοποιός, ακτιβιστής, εικαστικός και προσφάτως «τρελαμένος» (αξέχαστες οι «παρατηρήσεις» του στο κόκκινο χαλί ενός fashion show κατά της ματαιοδοξίας των σύγχρονων ανθρώπων παύλα celebrities), o Carrey μοιάζει να επανέρχεται από τα προβλήματα ψυχικής αστάθειας που έδειχναν να τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. ‘Η για πολλούς, αυτά ήταν προφανώς και το «εισιτήριο» για τον πιο απρόβλεπτο ρόλο της νεότερης καριέρας του.

Angry Jim Carrey GIF - Find & Share on GIPHY

Το καστ του «Kidding» πέρα από τον Carrey περιλαμβάνει ακόμη τους Frank Langella, Catherine Keener, Cole Allen και Judee Greer, είναι δημιουργία του Dave Holstein, θα ολοκληρωθεί σε δέκα επεισόδια (ο πρώτος κύκλος έστω) και  θα προβληθεί από το Showtime!

Δ. Π


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background