Η Mica Eio δεν συμβιβάζεται με κατι λιγότερο από Coltrane

Written by on 5 Οκτωβρίου, 2015

Με το που τη βλέπεις καταλαβαίνεις αμέσως ότι ζει και αναπνέει για τη μουσική.
Φιλική, εκκεντρική, και πολυπράγμων, η Mica Eio γέμισε τα Join headquarters με την όμορφη φωνή και την ιδιαίτερη παρουσία της, μια μέρα πριν την απολαύσουμε ζωντανά, με φουλ μπάντα, στο πρώτο Join πάρτυ της σεζόν στο Abode.
 
Πώς ασχολήθηκες με την μουσική;
Δεν φταίω εγώ, οι παρέες που έκανα με παρέσυραν αλλά και το πρώτο keyboard που μπήκε στην ζωή μου. Είναι και το γονίδιο…
 
Τι άκουγες περισσότερο μικρή;
Pearl Jam, Brandy, Kings of Tomorrow, Mary J Blidge.
 
Αν μπορούσες ν’απαγορεύσεις κάτι στη μουσική, τι θα ήταν αυτό;
Στην μουσική είναι αδύνατον να απαγορεύσεις κάτι. Αν υπήρχε όμως αστυνομία μουσικής, θα ποινικοποιούσα τα ποπ-σκυλάδικα. 

Το να ταιριάζεις μουσικά με κάποιον είναι απαραίτητη προυπόθεση για τις σχέσεις σου;
Ευτυχώς ναι για τον ανδρικό πληθυσμό αυτής της χώρας που θα γλιτώσει από μένα ( ! ), μιας και δεν συμβιβάζομαι με κατι λιγότερο απο John Coltrane.  Ναι, μ’αρέσει να υπάρχει μία πνευματική σύνδεση και μέσα απο την μουσική. 

Πότε νιώθεις πιο δημιουργική; Στα πάνω σου ή στα κάτω σου;
Both ways work for me.. η δημιουργικότητα μου ξεκινά απο την στιγμή που υπάρχει γεννιούνται συναισθήματα, οποιασδήποτε διάθεσης. 

Αν έκανες τρεις ευχές -αποκλειστικά για σένα- ποιες θα ήταν αυτές;
Να μην σταματήσω ποτέ να τραγουδώ, να μορφωθώ κι άλλο μουσικά και  να χτίσω ένα τρελό fanbase που θα ταυτίζεται με τα τραγούδια μου και τις ιστορίες μου.

 

Το ντεμπούτο EP της Mica Eio κυκλοφορεί από την Sound of Everything Records και μπορείτε να το ακούσετε εδώ www.youtube.com/user/micaeiomusic

Περισσότερη Mica Eio θα βρεις εδώ και εδώ 

Ιωσηφίνα Γκιόκα


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background