Με έκαψες #1

Written by on November 4, 2017

Depeche Mode-Leave in silence [1982-live at Hammersmith]
Όταν σε πιάνει αϋπνία υπάρχει μέγας κίνδυνος να πέσεις πάνω σε κάτι τέτοιο και μετά να μη μπορέσεις να συνέλθεις ποτέ. Ξεπερνάμε το γεγονός πως όλοι τους,  μοιάζουν τόσο μωρά, και μένουμε στο γεγονός πως είναι όντως τόσο μωρά. Με γρήγορους και πρόχειρους υπολογισμούς  το 1982 στο Hammersmith, o Andy ήταν 21, o Dave 20, o Martin 21 και ο Alan 23 – προφανώς γ αυτό και η μπάσα μεταγλωττισμένη επέμβαση του στα φωνητικά -κατά τόπους.
Υπάρχουν αρκετά indeed σημεία για να σταθούμε στο θεόσταλτο αυτό δώρο, δεν μπορούμε όμως παρά να ξεχωρίσουμε το  καρό κοκκίνιζον πουκάμισο του Gahan και το μπάγκι κοτλέ πανταλον (έτσι το λέω, έτσι θα ναι),  ο χορός του -φυσικά- τύπου: «βρήκα ντάμα για το χορό της πενταήμερης, με έχετε δει να χορεύω; τι δεν με έχετε δει; ε θα με δείτε,  χορεύω κ-α-τα-πλη-κτι-κα», η κινησιολογία του –φυσικά- τόσο απίθανα όμοια με αυτή του Timothée Chalame στο «Call me by your name» (όλα σε θυμίζουν), το καπελάκι του Fletcher, τύπου: «καπελάκι του ψαρά που γυρίζει από τον α’ παγκόσμιο» -πολύ μόδα τότε δεν το συζητώ και βεβαίως πάνω από όλα οι μετα-εφηβικές τρίχες στο πηγούνι/ λαιμό του L. Gore που εντέχνως προσπαθούν να συναγωνιστούν το τζιν γιλέκο του και το προ/φουακγρά μαλλί- πολύ μόδα τότε δεν το συζητώ.

·         Οι τύπου γερμανικοί υπότιτλοι τι φάση; Η δεν είναι γερμανικοί και όλα γερμανικά μου φαίνονται;

Depeche Mode -Everything Counts [1983-German TV Cologne WWF Club]
Δωράκι ένα ακόμη κλιπ της εποχής. Εδώ το καρό πουκάμισο έχει γίνει ντειβιντιμποουικικό κοστούμι και το γιλέκο ένα απλό σιθρού ψαράκι φανελάκι- πολύ μόδα τότε δεν το συζητώ

·         Το μουστακαλίζον κοινό απευθείας από την αγροτική Βαυαρία των 70’ς, τι φάση; Επίσης;

Δημήτρης Πάντσος


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background