Ο Max Cooper στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Τρίτη 6 Ιουλίου. Άχαστο!

Written by on May 18, 2021

Ο Max Cooper έρχεται στη Ηρώδειο την Τρίτη 6 Ιουλίου για μία πρωτόγνωρη, οπτικοακουστική εμπειρία, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021.

Η σκηνή του αρχαίου θεάτρου αποτελεί τον ιδανικό χώρο για ένα τόσο εντυπωσιακό και φιλόδοξο εγχείρημα. Μια μεγάλη οπτικοακουστική εμπειρία, από visuals που προβάλλονται στα ιστορικά τείχη του μνημείου, προηγμένων τεχνικών προδιαγραφών και άρτιου ηχητικού εξοπλισμού, μέσα από μία μαγευτική μίξη τέχνης, επιστήμης και μουσικής.

Ο Max Cooper είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Λίγοι καλλιτέχνες έχουν πετύχει να διερευνήσουν και να προωθήσουν τη σύνδεση μεταξύ εικαστικής τέχνης, μουσικής και επιστήμης τα τελευταία δέκα χρόνια. Η δημιουργική περιέργεια και η ευαισθησία του, μας έχει προσφέρει εξαιρετικές μουσικά πρότζεκτ που εμπνέονται από την επιστήμη της γενετικής. Και ερευνούν έννοιες όπως ανάδυση, ταυτότητα και άπειρο, καταλήγοντας σε μια αφηρημένη μουσική αφήγηση.

Έχει εμφανιστεί σε όλα σχεδόν τα παγκόσμια φεστιβάλ. Ο ταλαντούχος, Άγγλος παραγωγός έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία στούντιο άλμπουμ, τα οποία έχουν τύχει ενθουσιώδους υποδοχής. Επίσης έχει συνεργαστεί με αρκετούς σύγχρονους κλασικούς συνθέτες όπως Michael Nyman, Tom Hodge, Nils Frahm και Bruce Brubaker. Οι ιδιοφυείς παραγωγές του, οι αδιαμφισβήτητες ικανότητές του ως DJ και οι παραστάσεις του έχουν τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις. Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται αρκετές καταχωρήσεις στο RA top 100.

INFO

Max Cooper

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Τρίτη 6 Ιουλίου

Τιμές εισιτηρίων:
Κάτω Διάζωμα: Διακεκριμένη Ζώνη: 68,00€, Ζώνη A: 60,00€, Ζώνη B: 55,00€, Ζώνη Γ: 50,00€
Άνω Διάζωμα: Ζώνη Δ: 40,00€, Ζώνη E: 35,00€, Ζώνη ΣΤ: 30,00€, ΑμεΑ: 15,00€. *Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 15,00€.
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Κάτω Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1- 3.

Προπώληση Εισιτηρίων

TicketServices.gr
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, Αθήνα
Τηλ. 210 7234567


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background