Ετοιμάσου για ένα dragons free masterclass από το σύμπαν του Game of Thrones

Written by on 27 Απριλίου, 2018

Το Film Department του SAE Creative Media College ετοίμασε ένα κινηματογραφικό δώρο για όλους όσους ακυρώνουμε ραντεβού για να μην χάνουμε τα επεισόδια αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών. 
Τη Δευτέρα 7 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Δαναό ένα masterclass με τον σκηνοθέτη πολλών διάσημων σειρών, Jeremy Podeswa. Ο διάσημος Καναδός έχει σκηνοθετήσει το season opening (“The Dragon and the Wolf”) και το season finale (“Dragonstone”) του πολυβραβευμένου “Game Of Thrones” κι έχει επιμεληθεί συνολικά έξι επεισόδια.  Επίσης ήταν ένας από τους σκηνοθέτες των “Dexter”, “The Pacific”, “True Blood”, “Six Feet Under”, “True Detective”, “Boardwalk Empire”, “American Horror Story” κι έχει προταθεί τρεις φορές για βραβείο Emmy.

Το masterclass διοργανώνεται για τους σπουδαστές και απόφοιτους της SAE, ενώ θα υπάρξει και περιορισμένος αριθμός θέσεων για ενδιαφερόμενους εκτός σχολής (μελλοντικούς σπουδαστές, νέους ή έμπειρους επαγγελματίες από το χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος γενικότερα).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. 

Η θεματολογία του masterclass

  • Τα “μυστικά της επιτυχίας” του Jeremy
  • Πώς είναι η εμπειρία να σκηνοθετείς πολλά και διαφορετικά είδη αλλά και ποιες οι διαφορές μεταξύ τηλεόρασης και σινεμά για έναν σκηνοθέτη
  • Πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση σειρών μεγάλου προϋπολογισμού όπως το “Game Of Thrones”
  • Ο ρόλος των special effects στο έργο ενός σκηνοθέτη
  • Το μέλλον της βιομηχανίας και των online platforms (Netflix, Amazon, Hulu)

*Σημείωσε τα εξής: 
Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ. 
Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους eventbrite εισιτηρίου (εκτυπωμένο ή σε ηλεκτρονική μορφή) και για την ομαλή διεξαγωγή του masterclass θα πρέπει να είσαι στον Δαναό στις 17:00. 

Info
Δευτέρα 7 Μαΐου
Κινηματογράφος Δαναός, Λ. Κηφισίας 109, μετρό Πανόρμου
Ώρες masterclass: 17:30 – 19:30

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background