Μάσκες να πάρεις: Πώς οι διάσημοι τα βάζουν με τον κορωνοϊό

Written by on 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Με αφορμή το πρόσφατο σποτ του “millenial” Paul Rudd, που προτρέπει τον κόσμο να φοράει μάσκες, συγκεντρώσαμε δίπλα του και άλλους αγαπημένους μας διάσημους, οι οποίοι βάζουν τους σωστούς κορωνυπότιτλους.

Αυτή τη στιγμή, επικρατεί ένα υπαρκτός σουρεαλισμός σχετικά με τις μάσκες που μας προστατεύουν από τον Covid -19. Είμαστε σ’ ένα νοητό ρινγκ και δοκιμάζουμε όλοι το καλό μας δεξί κρος σε όποιον διαφωνεί μαζί μας.

μάσκες

Από τη μία, εκείνοι που δεχόμαστε να φοράμε μάσκες και από την άλλη, όσοι τις θεωρούν αχρείαστες και προϊόν μιας τεράστιας θεοσκότεινης συνωμοσίας (καλησπέρα στον φωστήρα ταξιτζή που μου την ανέλυσε εις βάθος #κεφι). Θυμήσου εκείνο το επεισόδιο του “Community” που ο Chang προσπαθούσε να ξεσκεπάσει μία υπόθεση που υπήρχε μόνο μέσα στο κεφάλι του. Ε, κάπως έτσι είναι το κλίμα τώρα.

Όπως με όλα τα ζητήματα που αφορούν αυτούν τον ιό-τρανσφόρμερ, είναι απαραίτητες κάποιες έξτρα επεξηγήσεις για τ’ αυτονόητα. Υπάρχει κάτι που λέγεται κοινή λογική και δεν αποσκοπεί στο να διαφωνούμε απλά για να διαφωνούμε. Αλλά στο να τηρούμε κάποιες οδηγίες ώστε να μην γίνουν οι καταστάσεις, χειρότερες.

Και τι θα ήταν ένας οδηγός επιβίωσης χωρίς χιούμορ και εύστοχες συμβουλές. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι με επιρροή εκεί έξω/μέσα, οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά πώς να μεταφέρουν στον υπόλοιπο κόσμο το σωστό μήνυμα. Και σίγουρα, ο Noel Gallagher με τις τελευταίες δηλώσεις του σχετικά με το ότι δεν βρίσκει κανένα νόημα να φοράει μάσκες γιατί του καταπατούν τις ελευθερίες, δεν είναι ένας από αυτούς.

Κάποιοι από τους οποίους κερδίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη τα likes, shares, favs κι όποια άλλα ψηφιακά όλε μας, είναι σίγουρα οι παρακάτω.

Paul Rudd

Steve Martin

Tom Hanks

Russell Brand

Blake Lively & Ryan Reynolds

Michael Rapaport

Charlize Theron

View this post on Instagram

Don’t be an ass, #WearADamnMask

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Καμπάνια Mask Up America

Kaley Cuoco

Καμπάνια You Will See Me

Jennifer Aniston


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background