Το νέο video clip των Chemical Brothers είναι η σπίντα που χρειάζεται η μέρα σου

Written by on 8 Ιανουαρίου, 2019

Όσοι βρέθηκαν το καλοκαίρι στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας για το live των Chemical Brothers επικυρώνουν με διθυράμβους την άγρια χορευτική υπόσταση και τη δυναμική τους.
Ο Tom Rowlands και ο Ed Simons ξεκάθαρα το έχουν ακόμα, μετατρέποντας σε ηχητικό γιαπί τους συναυλιακούς χώρους που κατά καιρούς παίζουν, με τη σκηνή βομβαρδισμένη από μουσικό εξοπλισμό και τον κόσμο κουρδισμένο με βρώμικα Block Rocking Beats.

Σε ένα τέτοιο -πολεμικό- κλίμα κινηματογραφήθηκε και το “MAH”, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων sold-out εμφανίσεων τους στο Alexandra Palace. Σκηνοθετημένο εντυπωσιακά από τον Marcus Lyall, με τα απόκοσμα visuals των Adam Smith και Marcus να παίζουν με το light show (και το μυαλό μας) ,το video αποτυπώνει την άψογη παραγωγή στα live acts των C.B και σαφώς την αστείρευτη γκρούβα του dance ντουέτου, που μετά από 30 χρόνια συνεχίζει να παράγει αυθεντική χορευτική φασαρία -και- στις λάιβ εμφανίσεις του.
Το βίντεο παράλληλα με τις περιοδείες τους σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο, teasάρει και το ένατο άλμπουμ τους με τίτλο No Geography, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019. 

*Το “MAH” κυκλοφορεί σε digital μορφή καθώς και σε περιορισμένο αριθμό 12” βινυλίων.

Μ.Κ.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background