Ένας πρόεδρος και ένας σταρ: Η αλλιώς όταν ο Macron συνάντησε τον Kravitz!

Written by on 15 Σεπτεμβρίου, 2018

Η απίστευτη σταρούμπα Lenny Lravitz βρέθηκε στο Παρίσι, στο πλαίσιο της περιοδείας του για την προώθηση του νέου του άλμπουμ με τίτλο “Raise Vibration”. Στην ίδια πόλη, έφτασαν και οι Ιρλανδοί U2, για συναυλία στο Παλαί Ντε Μπερσί, ένα event που πολλοί έβαλαν μέσο για να το παρακολουθήσουν.
Εκεί, λοιπόν, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Emmanuel Macron – ο οποίος δεν χρειάζεται κάποιο «βύσμα». Κατά την παραμονή του στα παρασκήνια, ο πρόεδρος συνάντησε τον τραγουδιστή, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του.

«Όταν συναντάς τον Γάλλο Πρόεδρο στα παρασκήνια της συναυλίας των U2 στο Παρίσι», έγραψε ο Lenny στη λεζάντα της φωτογραφίας, την οποία πόσταρε στο Twitter. Είναι παραπάνω από προφανές ότι αυτό το ενσταντανέ μόνο στον πολιτικό μπορεί να κάνει καλό – ο Lenny, εδώ και χρόνια, έχει κάνει σαφές ότι δεν πεθαίνει για δημοσιότητα. Αντίστοιχα, η δημοτικότητα του Γάλλου Προέδρου υποχώρησε κατά 12 εκατοστιαίες μονάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως αποκάλυψε δημοσκόπηση του ινστιτούτου Odoxa. Οι επτά Γάλλοι στους δέκα (71%, +12%) έχουν πλέον αρνητική γνώμη για τον αρχηγό του κράτους, κάτι που αποτελεί ρεκόρ αντιδημοτικότητας, με μόλις το 29% των ερωτηθέντων να απαντά ότι τον θεωρεί «καλό πρόεδρο».

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα μας έκανε εντύπωση να δούμε τον Emmanuel επί σκηνής με τον Lenny, να ερμηνεύει την τελευταία επιτυχία του καλλιτέχνη, η οποία αντανακλά τα επίπεδα λαοφιλίας του.

Low… Very low…

Α.Μ

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background