Ο oίκος Louis Vuitton προσέλαβε Σαμάνο για να μη γίνει μούσκεμα κι αυτό σύμφωνα με την «Telegraph» είναι πραγματική είδηση!

Written by on 6 Ιουνίου, 2018

Πρόκειται για μια είδηση όπου μόλις τη διαβάσεις το πρώτο που σκέφτεσαι είναι «εντάξει, είναι ψέματα!» Η «εγκυρότητα» της  Telegraph όμως δεν επιτρέπει τέτοιες σκέψεις.  Περί βροχής και αναβολής επίδειξης μόδας είχαμε ακούσει ξανά, όταν ένα από τα τελευταία σόου του Dior έγινε μούσκεμα από μια επική καταιγίδα που ξέσπασε κατά τη διάρκειά του και οι θεατές έφυγαν τρέχοντας. Οπότε πολύ λογικά ο Louis Vuitton σκέφτηκε ότι θα πρέπει να κατευνάσει τον θεό της βροχής προτού ανάβει σε πασαρέλες. Και ποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό, γι’ αυτόν; Μα, ένας σαμάνος – σκέφτεστε κάποιον πιο… ειδικό;
Έτσι, ο γαλλικός οίκος μόδας προσέλαβε έναν Βραζιλιάνο του είδους για να αποτρέψει τη βρόχα στις επιδείξεις του στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο Κιότο. Και είχε και απτό (στεγνό) αποτέλεσμα: στη γαλλική πόλη Saint-Paul de Vence, εν όψει της επίδειξης «Cruise», την περασμένη εβδομάδα, αυτός ο «μάγος» κατάφερε να διαλύσει τα απειλητικά σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από τα κεφάλια των θεατών, μέχρι να ολοκληρωθεί η επίδειξη.

Έτσι όλοι έφυγαν χαρούμενοι και ο σαμάνος μπήκε ξανά στο μισθολόγιο του Louis Vuitton. Ξανά; Ναι! Η συνεργασία βλέπεις κρατά από παλιά, απλά οι δρόμοι τους χώρισαν κάποια στιγμή επειδή ο μισθός τού σαμάνου ήταν δυσθεώρητος με πολλά μηδενικά και οι απαιτήσεις του ακόμη περισσότερες (αγαπά τα ιδιωτικά αεροπλάνα και ιδιαίτερα τα ξένα). Ακόμη και ένας οίκος αυτού του επιπέδου πρέπει προφανώς να κρατά φρένο στα έξοδα. 
Ο συγκεκριμένος τύπος πάντως που όνομα έχει μόνο για τους πελάτες του, ο οποίος φυλάει και χαϊδεύει μέχρι και τα δέντρα γύρω από κάποιον χώρο προκειμένου να δώσει αγάπη και ενέργεια για να επιτύχει τον στόχο του, είναι γνωστός πνευματιστής, παγκοσμίως.
Στην πατρίδα του, τη Βραζιλία, τον προσκυνούν, αφού όλοι εκεί ξέρουν ότι μπορεί να διατάζει τους ανέμους. Μαγεία κανονική – και δεν το συζητάμε!

Αλέξης Μαντάς


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background