Άσπρο πάτο. Ο Lemmy διαφημίζει… γάλα

Written by on January 9, 2016

Ο Lemmy πέθανε. Ωστόσο αυτές τις μέρες βγαίνει στον αέρα η διαφήμιση που γύρισε για το γάλα της Φιλανδικής εταιρείας γαλακτοκομικών Valio. 
Πριν ανατριχιάσεις στη σκέψη και μόνο της εικόνας του Lemmy να διαφημίζει,εχμ… γάλα, να σου πούμε ότι η διαφήμιση δεν είναι καθόλου, μα καθόλου όμως, αυτό που με τρόμο ίσως, φαντάζεσαι και πως φυσικά και δεν πίνει το γαλατάκι του σαν καλό παιδί. Μιλάμε για το Lemmy …έτσι. 

tumblr_o03gxe5PkN1qzlngto1_500Η ταινία γυρίστηκε περίπου ένα μήνα πριν το θάνατό του και έχει κάτα κάποιο τρόπο θεωρηθεί ένας άτυπος φόρος τίμης :”We Raise Our Glasses to Lemmy” γράφει το site της Valio ενώ στο φόντο ο Lemmy χαμογελά.  
 
Στο site της εταιρείας μπορείς να δεις κι ένα χορταστικό behind the scenes βίντεο από τα γυρίσματα. “Το ότι ο Lemmy συνεργάστηκε μαζί μας είναι μία εξαιρετική τιμή.Ήταν φοβερός τύπος και καταπληκτικός συνεργάτης. Αγαπούσε τη ζωή  και την έζησε όσο πιο έντονα και λαίμαργα μπορούσε” δήλωσε η  Hanna Savolainen, marketing manager της Valio.
Ή όπως θα έλεγε κι ο ίδιος, “On your feet you feel the beat, it goes straight to your spine,Shake your head you must be dead if it don’t make you fly…”
 

 ***Η κηδεία του Lemmy -που εννοείται πως δεν θα είναι σαν την όποια άλλη κηδεία- θα γίνει αυτό το Σάββατο 9 Ιανουαρίου και θα μεταδίδεται μέσω live-streamed  στο YouTube και στο Vimeo.
 
Μαρία*Πετρίδη
Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background