Ο Λάνθιμος σκηνοθέτησε βίντεο για τους Radiohead

Written by on June 25, 2016

Όσοι έχουν παρακολουθήσει λίγο πιο “στενά” τις ταινίες του Leos Carax, ο Denis Lavant τούς είναι μια οικεία φυσιογνωμία. Και τι φυσιογνωμία. Με μία έκφραση του μπορεί να ερμηνεύσει μονόλογο χιλιάδων λέξεων και να μαγνητίσει την κάμερα πάνω του.

Όσοι έχουν βρεθεί μπροστά από τα κινηματογραφικά καρέ του Γιώργου Λάνθιμου, (Κυνόδοντας, Άλπεις, Αστακός), ξέρουν πολύ καλά το weird ύφος του και πως δεν πρόκειται να πει οτιδήποτε με τον κλασσικό, συμβατικό τρόπο.

Όσοι είναι φανατικοί στις κερκίδες των Radiohead, θα καταλάβουν γιατί οι δύο παραπάνω κύριοι ταιριάζουν απόλυτα στο σύμπαν του Thom Yorke και της παρέας του.
Για καλή μας τύχη, όλοι αυτοί συνεργάστηκαν για να γυρίσουν ένα μικρό και παράξενο βίντεο κλιπ (ή αλλιώς vignette) για το instragram της μπάντας, με πηγή έμπνευσης το καινούριο κομμάτι τους “Identikit”.  Είναι ένα από τα πολλά που θ’ ακολουθήσουν καθώς τα μέλη του συγκροτήματος, που είναι σε δημιουργικό οίστρο τον τελευταίο καιρό, έχουν ζητήσει από διάφορους καλλιτέχνες να εμπνευστούν από το νέο τους άλμπουμ “A Moon Shaped Pool” και να δημιουργήσουν τις δικές τους εικόνες. Κι αν είναι τόσο καλά όσο αυτό τότε θα υποκλιθούμε παραπάνω από μία φορά.

Το γεύμα του Denis είναι έτοιμο. Ή μηπως όχι;
Σερβιρίσου παρατηρώντας λίγο πιο προσεχτικά τον πρωταγωνιστή:

Kiki Pap


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background