Αυτή είναι η ημερομηνία επιστροφής του La Casa De Papel

Written by on 1 Απριλίου, 2019

Ότι έρχεται η τρίτη σεζόν του La Casa De Papel”, το ξέρεις (εκτός κι αν ζεις σε κάποια σπηλιά, οκ δεν κρίνουμε). Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι οι διακοπές της ομάδας του geek καθηγητή τελειώνουν στις 19 Ιουλίου.
Είναι αυτοί οι τύποι που έδωσαν πολλές φαεινές ιδέες για ανεκδιήγητα μπουζουκοκαγκουροremixes του “Bella Ciao”, μας έκαναν να βλέπουμε τη στάση μετρό Νομισματοκοπείο με άλλο μάτι και τίγκαραν τα αποκριάτικα μαγαζιά με μάσκες Νταλί. Σχετικά με την προηγούμενη σεζόν, να σου θυμίσουμε πως η παρέα των Rio, Nairobi, Tokyo, Profesor, Denver, Monica, Stockholm άρπαξαν κάποια δισεκατομμύρια από το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, ξέφυγαν από την αστυνομία παίρνοντας με το μέρος τους την ντεντέκτιβ Raquel, έχασαν(;) τον Berlin κι έφυγαν για διακοπές.
Στον νέο κύκλο, αυτό που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι πως ενώ κάνουν τη ζωή τους σε εξωτικά μέρη σαν ανέμελοι εισοδηματίες ετοιμάζοντας παράλληλα τη νέα μπίζνα τους, ξαφνικά τους ανακαλύπτουν και συμφωνα με μία φήμη, ίσως πίσω από την εισβολή να κρύβεται ο Arturito που σχεδιάζει την εκδίκηση του.
Προς το παρόν, πάρε μία γεύση από το trailer.

[addthis tool=addthis_inline_follow_toolbox]


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background