Η καλύτερη x-mas ιστορία έχει για ηρωίδα μια μικροσκοπική κουκουβάγια

Written by on November 20, 2020

Στο σημερινό TGIF, πρωταγωνιστεί μια μικροσκοπική και πολύ τυχερή κουκουβάγια.

Αυτή την περίοδο, η Νέα Υόρκη ετοιμάζεται για τον εορταστικό της μαραθώνιο, που προφανώς θα είναι λίγο διαφορετικός από άλλες χρονιές. Για την απόκτηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Rockefeller Centre, χρειάστηκε να γίνει ένα road trip ως την πόλη Oneonta, 273 χλμ μακριά από το Μεγάλο Μήλο. Όμως, αυτό που δεν υπολόγισε η x-mas ομάδα, η οποία ανέλαβε τη συγκεκριμένη αποστολή, ήταν ένας συνοδηγός- έκπληξη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, ήταν παγιδευμένη ανάμεσα στα κλαδιά του δέντρου τους, μια κουκουβάγια. Μόλις ξεφόρτωσαν το έλατο στη Νέα Υόρκη, την εντόπισε τυχαία ένας υπάλληλος και την έβγαλε προσεκτικά. Στη συνέχεια, την μετέφεραν στο καταφύγιο άγριων ζώων Ravensbeard, όπου της έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κι ευτυχώς, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.

Κουκουβάγια

Όπως είπε η διευθύντρια του καταφυγίου, Ellen Kalish, εντυπωσιάστηκε που η μίνι μι ηρωίδα δεν χτύπησε πουθενά. Και παρομοίασε την ιστορία της με σενάριο ταινίας. Τη βάφτισαν Rockefeller (προφανώς) και μόλις αναρρώσει τελείως από όλη αυτή την περιπέτεια, θα την επιστρέψουν στο φυσικό της περιβάλλον.
Επίσης, μην ξεγελιέσαι από το μέγεθος της (17 εκατοστά). Είναι ενήλικας με τα όλα της. Οι saw whelt κουκουβάγιες, όπως λέγεται το συγκεκριμένο είδος, είναι οι μικρότερες που υπάρχουν στη βορειοανατολική πλευρά της Αμερικής και δεν τις βρίσκεις εύκολα.

“Είναι πολύ ενδιαφέρον και μυστήριο είδος. Κάποιες μεταναστεύουν για το χειμώνα και κάποιες, όχι. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 εκατομμύρια στην Αμερική” πρόσθεσε η Kalish (ξέρω ότι σκέφτεσαι την Khaleesi τόση ώρα).

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background