Κι όμως! Η Paquita Salas στο Netflix είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι

Written by on July 8, 2021

Λίγο πριν κάνει την εμφάνιση του ο τέταρτος κύκλος της αλμοδοβαρικής Paquita Salas, ιδού η ευκαιρία για μια γρήγορη ανασκόπηση στα παλιά.

Δεν θα σου πάρει και πολύ. Οι κύκλοι είναι μικροί. Των πέντε ή έξι επεισοδίων. Τους καταπίνεις σαν καραμέλες μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Μη σου πω και σε μια μέρα. Γιατί η Paquita στο κάνει αυτό. Τη στιγμή που θα ανοίξει το στόμα της και θα ξεχυθεί το ισπανικό ταμπεραμέντο της, θα βρεθείς ευθύς κλεισμένος (χτισμένος μη πω καλύτερα), στην εξωφρενική γοητεία της.

una historia

“Η Paquita Salas είναι κυνηγός ταλέντων. Είχε γνωρίσει μεγάλες δόξες στα 90’s αλλά τώρα είναι στα αζήτητα. Οι καιροί έχουν αλλάξει, αυτή πάλι όχι. Το πρακτορείο της PS Management αγωνίζεται να βρει νέους πελάτες και να διατηρήσει αυτούς που ήδη έχει. Δύσκολο. Όταν η πιο διάσημη πελάτισσα της, την εγκαταλείπει, αυτή καταρρέει. Η πιστή γραμματέας της, Magui (και ο πολυτεχνίτης Alex), είναι όμως πάντα εκεί, για να της δώσει ένα χέρι βοηθείας (και να την ξεγελάσει με κάποια από τα αγαπημένα της γλυκίσματα)”. Αν θες, πάνω κάτω, ένα στόρι, ε αυτό είναι!

Η κωμική αυτή σειρά είναι μια δημιουργία των δύο Javier, Calvo και Ambrossi. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση (κύκλος νούμερο ένα) στην διαδικτυακή πλατφόρμα Flooxer τον Ιούλιο του 2016. Ο κόσμος την αγάπησε αμέσως. Το ίδιο και το τηλεοπτικό κανάλι Neox που έτρεξε να την αναμεταδώσει (με πιο επίσημο τρόπο). Το Netflix ήταν εκεί όμως τριγύρω, κατανόησε την τάση και άρπαξε την ευκαιρία. Ήταν 2017 .

Ο δεύτερος και ο τρίτος κύκλος πραγματοποιείται με την υποστήριξη του, στον τρίτο δε, καταλαβαίνεις πόσο αγάπησε την ισπανική περσόνα, από τα συμφραζόμενα. Η εικόνα αλλάζει, η παραγωγή παθαίνει άνθιση και ντουβρουτζά και η Paquita επιτέλους, κάπου δικαιώνεται. Το μικρό της πρακτορείο παθαίνει οργασμούς επιτυχίας, το ίδιο και η εικόνα της όπως αυτή κυκλοφορεί ανέμελα, ανάμεσα στα νέα προτεινόμενα της αστέρια από την ισπανόφωνη showbiz!

sorpresa

Αν βρίσκεις βεβαίως την αλμοδοβαρική της γοητεία, περισσότερο αλμοδοβαρική κι από τα αλμοδοβαρικά συνηθισμένα, ίσως να βοηθά πως τον ρόλο της Paquita, παίζει ένα από τα μεγαλύτερα κωμικά ταλέντα της Ισπανίας.  Ο Brays Efe. Ο οποίος μετά από μια έμπνευση στιγμής, κοίταξε την κάμερα ως Paquita, της επέτρεψε να αναδείξει το διάσημο πια σπασμένο δοντάκι και είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται και σε κοινό που δεν σκαμπάζει νάδα από Ισπανικά

Πολλές οι αστείες της στιγμές όπως θα διαπιστώσεις αν της δώσεις την πρέπουσα ευκαιρία, μια από τις κορυφαίες της όμως, σίγουρα είναι, όταν για τις ανάγκες του promotion, την “αναγκάζουν”, να περάσει μια βόλτα από την συνέντευξη των μικρών πρωταγωνιστών του Stranger Things. Με πέρα από κάθε φαντασία αποτελέσματα!

  • Χίλια ευχαριστώ, στον Gasboy του LAGASTA, που μου επισήμανε τι συνέβαινε στο Netflix, όσο εγώ κοιμόμουν.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background