Και ξάφνου η Khloé Kardashian κέρωσε! Και αυτό έγινε μέγα θέμα! Γιατί;

Written by on June 27, 2018

Η είδηση αναφέρει ότι η Κλόε Καρντάσιαν είναι τρελά ενθουσιασμένη με την κέρινη μορφή της στο μουσείο Madame Tussauds – η σχετική παρουσίαση έγινε με αφορμή τα γενέθλιά της την ίδια ημέρα.
Η τηλεπερσόνα, γνωστή και τρανή σε όλον τον κόσμο, έγινε 34 ετών στις 27/6/2018 και επαίνεσε το μουσείο στο Λας Βέγκας για το κέρινο ομοίωμα που της έφτιαξε. Αναρτώντας δύο φωτογραφίες της φιγούρας, η Καρντάσιαν τουίταρε: «Αυτό με ξεπερνά!!!» Μουσείο Μαντάμ Τισό, έκανες εξαιρετική δουλειά!».

Ο τοίχος με τα λουλούδια από πίσω δεν έγινε επειδή στη ζωή της, ανά διαστήματα, έκανε σχέσεις με διάφορα «μπουμπούκια», αλλά για να θυμίζει τον αντίστοιχο στον οποίο πόζαρε η Καρντάσιαν στο πάρτι για τον εορτασμό της επερχόμενης γέννησης της κόρης της. Από συμβολισμούς άλλο τίποτα, ο Κούντερα θα έκανε διατριβή αν ήταν εδώ τριγύρω!
Οι θαυμαστές της Κλόε πάντως έσπευσαν να σχολιάσουν την εκπληκτική ομοιότητα, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα από «τα καλύτερα που έγιναν ποτέ». Αλλά γιατί έπρεπε να… «κερώσει» η Κλόε είπαμε; Μέχρι τώρα, αυτή την ιδιαίτερη τιμή θεωρητικά, είχαν διάφοροι άνθρωποι της Τέχνης, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, της Πολιτικής… Η εν λόγω κυρία σε ποια από τα παραπάνω έχει  συμβάλει, είπαμε; Ρητορικόν, φυσικά, το ερώτημα και σε μια χρονική συγκυρία όπου τέτοια συμβάντα δεν θα έπρεπε να μας κάνουν εντύπωση, αφού όχι μόνο δεν δίνουν κανένα νόημα στη ζωή μας, αλλά δεν είναι καν άξια λόγου.Αλλά ίσως και να είναι…Εννοείται ότι ο πλανήτης μας δεν θα χάσει στροφές στην περιστροφή του από την… κέρινη Κλόε, αλλά είναι κάτι τέτοιες στιγμές που σκέφτεσαι ότι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τίποτα δεν θα πρέπει να σε εκπλήσσει πια- εδώ έβγαλαν πρόεδρο τον Τραμπ και «κέρωσε» όλη η Γη!
Και αναφέροντας τον Μίλαν παραπάνω, εκείνος στην «Αβάσταχτη ελαφρότητα του Είναι», (1984), Μέρος πρώτο, «Η Ελαφρότητα και το Βάρος», σελ. 47, είχε γράψει: «Η βαρύτητα, η ανάγκη και η αξία είναι τρεις έννοιες στενά και βαθιά ενωμένες: δεν είναι βαρύ παρά αυτό που είναι αναγκαίο, δεν έχει αξία παρά μόνον ό,τι βαραίνει».

*Οι φωτογραφίες της Kloe είναι από τα περιοδικά Complex και Health Magazine

Αλέξης Μαντάς


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background