Ο Keith Flint ήξερε τι σημαίνει να είσαι και icon και firestarter

Written by on 5 Μαρτίου, 2019

Από τα πρώτα πράγματα που έπρεπε να αναφερεις όταν μιλούσες με κάποιον για τους Prodigy, ήταν ότι “Ο Liam είναι οι Prodigy ρε συ, οι άλλοι είναι για το show”, ή κάτι παρόμοιο. Λέγοντας αυτό, αμέσως έδειχνες πως είσαι μυημένος, πως ανήκεις στον στενό κύκλο των πωρωμένων, πως ξέρεις για τι πράγμα μιλάς άσχετα με το αν δεν είχες ιδέα στην τελική κι απλώς επαναλάμβανες αυτό που είχες ακούσει από τους μεγαλύτερους.
Αυτό ηταν μόνο μια απο τις φράσεις του λεξικού του στενού κύκλου που κάθε άλλο παρά στενός ήταν. Εκατομμύρια σαν κι εσένα ένιωθαν τα ίδια πράγματα, έλεγαν τις ίδιες ατάκες και διέδιδαν τους ίδιους μύθους:
Ρε το No Good γυρίστηκε στην Θεσσαλονίκη, το ξερες; Ναι ρε, στις αποθήκες στα λιμάνια σου λέω. “Το Castbreeder δικό τους είναι ρε, bootleg (δεν ήξερες καν τι σήμαινε) και μάλιστα live”.
https://youtu.be/Yd7fsbS4r7g
Δεν είναι η πρώτη μπάντα και σίγουρα όχι η μόνη που έκτισε αυτήν την ψευδαίσθηση, ότι δηλαδή είναι μόνο δική σου ή μόνο για λίγους, αλλά συγχρόνως είναι και μέρος κάτι μεγαλύτερου. Αυτό το δεύτερο το κατάλαβες στην πραγματική του έκταση πολύ αργότερα, όταν είδες 60άρηδες σε γάμους να χορεύουν το “Firestarter” στις 5 το πρωί με το ίδιο πάθος που είχες εσύ πιτσιρικάς στον Άγιο Κοσμά.
Αυτό δεν το κατάφερε ο Liam, ούτε ο Maxim. Ο Keith Flint ήταν αυτός που το κατάφερε και το “κουβάλησε” μέχρι και χθες και αυτό το λένε icon στο μεγάλο μας διαδικτυακό χωριό.
Χωρίς να συνεχίσω και μας κατηγορήσουν για οικειοποίηση πένθους και διάφορα άλλα τέτοια πολιτικορεκτικά, θα πω άντε και γ******* Keith, μας γ******.

Παύλος Περβανάς


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background