Άκουσε το νέο track των Keep Shelly In Athens

Written by on June 14, 2017

Η Wikipedia μας ενημερώνει :
“Η Φιλοκαλία (εκ του φιλοκαλείν) είναι μια συλλογή κειμένων πατέρων της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ησυχαστικής παράδοσης, που γράφτηκαν από τον τέταρτο έως τον δέκατο πέμπτο αιώνα περί της χριστιανικής προσευχής και της ζωής αφιερωμένης στον Θεό.”
Αυτόν τον τίτλο, αποφάσισαν να δώσουν οι Keep Shelly In Athens στο νέο τους άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο, από την Athenian Aura Recordings, και θα σου θυμίσει τους λόγους για τους οποίους τους αγάπησες από την πρώτη στιγμή.
[ειδικά αν έχεις μεγαλώσει στην Κυψέλη και τραγούδια τους όπως το Cremona Memories ταρακούνησαν  την ψυχή σου δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με αυτήν τη μπάντα που ξέρει καλά να καμουφλάρει τις παιδικές σου αναμνήσεις σε νότες και έξυπνους τίτλους.]
Μόλις δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο single από το “Philokalia” με τίτλο Leave In Silence, το οποίο και ακούς κάνοντας ένα απλό κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Στο Leave In Silence ακούμε την Jessica Bell. Η νέα τραγουδίστρια και στιχουργός του σχήματος ήρθε να αντικαταστήσει την Mythra, που με την σειρά της είχε αντικαταστήσει την Sarah P. η οποία τώρα ακολουθεί σόλο καριέρα.
Ταξιδιάρικο, ονειρικό, τρυφερό χάδι, ένα κομμάτι που βυθίζεσαι μέσα του τόσο που επιβάλεται να το νιώσεις απομωνομένος με τα ακουστικά σου.

Γιάννης Ντάρδης

 


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background