Καν'το όπως η Susan. Kι η Julianne. Και οι άλλες αληθινές γυναίκες.

Written by on December 2, 2016

Στο νέο βίντεο κλιπ των Justice για το κομμάτι τους “Fire”, πρωταγωνιστεί η Susan Sarandon. Χορεύει ακομπλεξάριστη, ξέγνοιαστη κι εντελώς φυσική χωρίς να τη νοιάζει τίποτα. Επίσης στα πλάνα που οδηγεί ένα παλιό, κάμπριο αμάξι με συνεπιβάτες το γαλλικό, ηλεκτροφόρο δίδυμο, θα σου θυμίσει την ανέμελη Louise από την ταινία “Θέλμα και Λουίζ” (Thelma and Louise).

Στο φετινό, παρα πολυ ωραίο ημερολόγιο της Pirelli ποζάρουν και γνωστές, γοητευτικές ηθοποιοί άνω των 40 (Julianne Moore, Helen Mirren, Uma Therman κ.ά) χωρίς καμία επεξεργασία στα πρόσωπα και τα σώματα τους. Ανεπιτήδευτες και απλές.

Υπεύθυνος για τις φωτογραφίες και το λιτό κόνσεπτ είναι ο μέγας Peter Lindberg, ο οποίος έχει αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο φωτογράφο. Έχει το χάρισμα να τις χαλαρώνει και να αναδεικνύει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που τις κάνει ιδιαίτερες. Όπως συνέβη και σ’ όλες τις σελίδες του γνωστού, πρώην αμαρτωλού ημερολογίου.

Τα κοινά στοιχεία των παραπάνω γυναικών είναι η αξιολάτρευτη φυσικότητα κι ο αυθορμητισμός τους. Αυτή η μαγική τους ικανότητα να είναι σταρ στα χαρτιά και κουλ κορίτσια που θα ήθελες να είναι φίλες σου, στην κανονική ζωή.

Και γι’ αυτούς τους λόγους πάντα θα ζηλεύουμε -και θα θαυμάζουμε- αυτές τις διάσημες κυρίες. Στην υστερική εποχή του ρετούς και των walkingdead μεταμορφώσεων, θα βγαίνουν πάντα νικήτριες.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background