Και ναι, η πρώτη δόση από την τρίτη σεζόν του Atlanta είναι εδώ

Written by on November 1, 2021

Ο Donald Glover (a.k.a Childish Gambino) πόσταρε το trailer της νέας σεζόν του Atlanta και δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε.

Ξαφνικά χθες στο twitterικό προφίλ του δημιουργού της σειράς -και τεράστια αδυναμία μας- εμφανίστηκε το λινκ του site Gilga, όπου κρύβεται η πρώτη δόση από τον τρίτο κύκλο του Atlanta. Μυστήριο και με το It’s after the end of the world του Sun Ra να ακούγεται στο ριπίτ, δεν θυμίζει σε τίποτα το γνωστό κλίμα της σειράς. Επικεντρώνεται στον Paper Boi και δείχνει σκόρπιες, αφαιρετικές εικόνες για να αφήσει όλα τα υπόλοιπα στη φαντασία μας.

atlanta

Όταν προσγειώθηκε το Atlanta το 2016, γίναμε κατευθείαν φανατικοί του οπαδοί. Γιατί πολύ απλά κατάφερε να εφεύρει ξανά την έννοια του κούλνες, και μετέφερε πολύ πευχημένα τον τρόπο ζωής στην αμερικάνικη γωνιά που γεννήθηκαν κάποιες από τις καλύτερες χιπ χοπ ρίμες. Και φυσικά, οι ωραιότερες μουσικές και τηλεοπτικές ομάδες.
Έχουν περάσει τρία χρόνια από τη δεύτερη σεζόν και τον περασμένο Αύγοστο, ο αρχηγός του FX, John Landgraf είχε δηλ΄ώσει πως η παρέα του Earn θα επιστρέψει το 2022. Κι όσον αφορά την καθυστέρηση, ανέφερε πως οφείλεται στην παραγωγή της τέταρτης σεζόν που γυρίζεται ήδη κυρίως στην Ευρώπη. Ένας φανταστικός χαμός που τον περιμένουμε πώς και πώς να προσγειωθεί στις οθόνες μας.

Για να ξαναδούμε το trailer άλλη μία φορά.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background