Είναι το αγαπημένο μπέργκερ του DiCaprio και ίσως να μπορεί να μας απαλλάξει από το φαινόμενο του θερμοκηπίου

Written by on 21 Φεβρουαρίου, 2018

Bill Gates και Leonardo Di Caprio δηλώνουν φανατικοί  του Impossible Burger. Πρόκειται για ένα είδος “εναλλακτικού” μπέργκερ που δεν είναι φτιαγμένο από κρέας αλλά έχει όλη τη γεύση του κρέατος χωρίς τις τοξίνες και τα λίπη -εξου και το όνομα  Impossible – ενώ η παραγωγή του είναι eco-friendly, δεν έχει δηλαδή τις γνωστές συνέπειες στο περιβάλλον, που προκύπτουν από την παραδοσιακή εκτροφή των βοοειδών. Αν δεν το ήξερες η κτηνοτροφία θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη αιτία της μόλυνσης του αέρα, της σπατάλης νέρου, της αποψίλωσηες των δασών και της δημιουργίας της τρύπας του όζοντος.

Η Microsoft  έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια στην Impossible Foods που παράγει το Impossible Burger το οποίο είναι μέρος μιας αυξανόμενης αγοράς προϊόντων που μιμούνται το κρέας και δίνουν την ιδανική εναλλακτική όχι μόνο σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν μία veggie διατροφή αλλά κυρίως σε όσους αγαπάνε το κρέας αλλά έχουν συναίσθηση του πόσο βλαβερό είναι  για τον οργανισμό τους  και για το περιβάλλον.

Η εταιρία Impossible Foods δηλώνει ότι η παρασκευή του μπέργκερ της δεν έχει να κάνει με ζώα που σφαγιάζονται, την αποψίλωση ή τη μεγάλη παραγωγή αερίων του θερμοκηπίου και έτσι παράγει κατά 87% λιγότερες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου σε σχέση με την παραγωγή της αντίστοιχης ποσότητας κρέατος.

 

Μ.Π

 


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background