Η νέα περιοδεία των Coldplay θα σέβεται απόλυτα το περιβάλλον

Written by on October 20, 2021

Οι Coldplay πήραν μία πολύ ωραία πρωτοβουλία για να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και είμαστε μαζί τους,1000%.

Εκεί που νομίζαμε ότι χάθηκαν αυτά τα παιδιά, επέστρεψαν καταπράσινοι. Ετοιμάζουν την νέα τους περιοδεία Music of the Spheres, στο πλαίσιο της οποίας, οι συναυλίες θα είναι φιλικές προς το περιβάλλον και θα εκπέμπουν χαμηλό διοξείδιο του άνθρακα. Και στα 12 μέρη που θα εμφανιστούν, θα υπάρχει ένα ειδικό, κινητικό δάπεδο, το οποίο θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια όταν οι θεατές θα χοροπηδούν κατά τη διάρκεια του live. Παράλληλα, θα τροφοδοτούν τα πάντα και αρκετές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες από ανακυκλωμένο λάδι σε συνδυασμό με ηλιακή ενέργεια.

coldplay

Κάποιες από τις ιδέες που ανακοίνωσαν είναι:

  • Για τα ταξίδια τους έχουν επιλέξει ιδιωτικά αεροσκάφη με βιώσιμο καύσιμο αεροπλοϊας.
  • Τα σκηνικά των συναυλιών θα είναι κατασκευασμένα από υλικά που δεν βλάπτουν το περιβάλλον, όπως το μπαμπού.
  • Για κάθε εισιτήριο που πωλείται, μ΄έρος των εσόδων θα πηγαίνει για τη φύτευση ενός δέντρου από το συγκρότημα.
  • Οι διοργανωτές θα προσαρμοστούν στο πρότζεκτ των Coldplay. Οι χώροι θα σέβονται απόλυτα το περιβάλλον, όπως οι τουαλέτες με χαμηλή απελευθέρωση νερού για την αποφυγή υπερκατανάλωσης. .
  • Θα προσφέρουν εκτπωτικούς κωδικούς για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με μέσα που είναι λιγότερο ενεργοβόρα.
  • Τα LED περικάρπια των θεατών θα είναι από 100% κομποστοποιήσιμο υλικό.

Τα τελευταία δύο χρόνια κάναμε συναντήσεις με εμπειρογνώμονες για το περιβάλλον ώστε να κάνουμε αυτή την περιοδεία όσο το δυνατόν πιο βιώσιμη.Όσο περισσότερο κινούνται οι άνθρωποι, τόσο πιο πολύ θα βοηθούν. Σας χρειαζόμαστε κυριολεκτικά να χοροπηδάτε. Γιατί αν δεν το κάνετε, θα σβήνουν τα φώτα. Έχουμε και ποδήλατα που κάνουν το ίδιο πράγμα. Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις αλλά θέλουμε να κάνουμε περιοδεία και να συνδεθούμε από κοντά με ανθρώπους”. ανέφερε ο αρχηγός της μπάντας, Chris Martin. Και μπράβο τους.

*Σημείωσε πως η περιοδεία τους ξεκινά τον Μάρτιο του 2022*

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background