Η Bjork λέει πως βγάζει album για όσους χορεύουν στα σπίτια τους

Written by on October 25, 2021

Και καθότι Bjork είναι αυτή και κρύβει πολλά νοήματα στις λέξεις της, θα βγάλει lp, γι’αυτούς που κάνουν clubs τα δικά τους living rooms.

Όπως δήλωσε στο εθνικό ισλανδικό δίκτυο RÚV το θέμα θα πηγαίνει ως εξής. Το κάθε κομμάτι θα ξεκινά εντελώς χαλαρά και όμορφα και σταδιακά, θα μπαίνει ο διάολος μέσα του, θα αποκτά ποδαράκια χορευταρούδικα και θα θέλει να εκφραστεί. Όλα θα βιώνουν πυρηνική έκρηξη, στο τελευταίο λεπτό και μετά φτου και από την αρχή. Chill, dance, chill, dance. Λογικό, δεν είμαστε πια και στα ηλικιακά 30’s.

Η ιέρεια του ισλανδικού παράξενου δουλεύει τους τελευταίους μήνες σκληρά, όπως δήλωσε η ίδια, για να ολοκληρώσει το δέκατο άλμπουμ της που θα ακολουθήσει το Utopia του 2017. Και καθώς έτσι όπως πάει, αυτό θα βγει κοντά ή μέσα στις γιορτές, θα περιέχει και μια εσάνς από Χριστούγεννα, ότι κι αν σημαίνει στην περίπτωση της αυτό.

Όνομα ακόμη δεν έχει.

Όσο για τον ήχο του, σε σχετική ερώτηση, αυτή απάντησε: “Θα είναι σαν να κάνει κάποιος headbanging και ξαφνικά σταματά και λέει, δεν πίνω και κανά κόκκινο κρασί. Και πίνει, μετά πάει σπίτι που είναι μαζεμένοι όλοι από τις δέκα και αρχίζουν και χορεύουν”. Κατάλαβες; Κατάλαβα!

via GIPHY

Και καθώς είναι και αγαπημένη τρελή, τα περισσότερα κομμάτια είναι γραμμένα στους 80 με 90 χτύπους το λεπτό, αφού αυτός είναι ο ρυθμός με τον οποίο περπατά η ίδια στο δρόμο. Άσχετο; Πες καλύτερα σχετικό, γιατί άκρη δεν θα βγάλουμε!

Όπως ομοίως, δεν βγάζουμε και για τους λόγους για τους οποίους δηλώνει ευτυχισμένη στην πανδημία: ” Ποτέ δε είχα περάσει τόσο ωραία, ούτε όταν ήμουν 16″ είπε στην ΕΡΤ της Ισλανδίας “Ξυπνάω κάθε πρωί τόσο ήρεμη και προσγειωμένη. Βοηθά βεβαίως πως εμείς οι Ισλανδοί είμαστε τυχεροί, αφού τα έχουμε πάει πολύ καλύτερα από άλλες χώρες”.

Η Bjork θα συνεχίσει τα θεατρικά της shows, Cornucopia και μέσα στην επόμενη χρονιά, η οποία μάλλον θα την βρει, για αρχή στον LA. Αφού ανακοίνωσε και νέες ημερομηνίες για τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο!

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background