Η Arlo Parks τραγουδά μπροστά από τις αγελάδες του Glastonbury

Written by on July 1, 2020

Και δίνει στο Black Dog, σε ένα δηλαδή κλασσικό Arlo Parks devastating song, μια “βουκολική” διάσταση που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ.

Μπροστά από τη διάσημη “Πυραμίδα” του υπαίθριου συναυλιακού χώρου Glanstonbury, και μερικές ανέμελες αγελάδες που βοσκάνε, το “Μαύρο σκυλί” της Arlo Parks, της νέας ποπ σόουλ ντίβας, βγάζει ομολογουμένως μια άλλη αίσθηση

Η εμφάνιση βιντεοσκοπήθηκε από το BBC στα πλαίσια του Worthy Farm on The Glastonbury Experience στις 27/6. Μια σειράς εμφανίσεων που έρχονται να “γλυκάνουν” την ματαίωση για φέτος, του πιο διάσημου ίσως φεστιβάλ από καταβολής μουσικού κόσμου.

Αυτές τις μέρες, κανονικά θα ασχολούμασταν με άλλα. Αυτά που θα είχαμε “δει” να πραγματοποιούνται εκεί, το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε (24-28/6) . Λόγω της πανδημίας όμως του κορωνοϊού, ο Paul McCartney, ο Kendrick Lamar και η Taylor Swift, δεν είδαν αυτό που θα έπρεπε. Τα είδωλα τους στον καθρέφτη της πρωτοκαθεδρίας του φεστιβάλ.

 

Το Black Dog έχει κερδίσει ήδη τον τίτλο του πιο “devastating song” για το 2020. Το οποίο βρίσκουμε και πολύ λογικό. Ειδικά αν αρχίσουμε να μετράμε τα δάκρυα που πέφτουν από κάθε λέξη των στίχων του.

“I take a jump off the fire escape
To make the black dog go away.
At least I know that you are trying
But that’s what makes it terrifying”

ΥΣ.


Μεταξύ άλλων τον ιστότοπο επισκέφθηκε και η Laura Marling παίζοντας το “Strange Girl” μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ Song For Our Daughter.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background