Η Angel Olsen διασκευάζει το “More Than This” των Roxy Music

Written by on April 2, 2020

Kαι το συνδυάζει, η Angel Olsen πάντα, με μια insta εμφάνιση, στο quote της οποίας, πετάει και ένα αξιοπερίεργο “Χρόνια Πολλά”. Για κάποιο λόγο, που μόνο αυτή κατανοεί. Οκ, ας έχει, την ευχαριστούμε πολύ.

Η Angel Olsen, πλησιάζει κάμερα, πατάει play, πιάνει κιθάρα, τρίβει μάτι, πιάνει καφέ, πίνει καφέ, δοκιμάζει χορδές, λέει ένα τραγούδι. Οι σημερινοί σταρς, μέινστριμ και εναλλακτικοί, βαριούνται σαν και μας, κανονικοί άνθρωποι είναι, μη νομίζεις. Φοβούνται τους γεμάτους δρόμους και παραμένουν σπίτι. Ακόμη και όταν αυτοί, οι δρόμοι, σιγά σιγά μετατρέπονται σε κάτι, το τόσο άδειο αλλά και το τόσο σαγηνευτικό.

Strange people, normal people

Αυτοί όμως οι άνθρωποι-καλλιτέχνες, τύπου Angel Olsen, δεν θα ντυθούν καρνάβαλοι για να πούνε χρόνια πολλά στην κολλητή τους. Δεν θα χορέψουν σαν να μην υπάρχει αύριο μπροστά σε καθρέφτη. Δεν θα διαβάσουν ποίηση φορώντας μια κατσαρόλα στο κεφάλι. Ούτε θα ανακαλύψουν την παρωδία μέσα τους. Οι περισσότεροι έστω.

Έχουν όμως κι αυτοί, οι αιώνια indie-s της καρδιά μας, τη θέση τους στην εντιχοιζόμενή μας πραγματικότητα; Φυσικά. Με ένα τραγούδι που αγαπούν. Και θυμούνται να μας το τραγουδήσουν ένα πρωί, πίνοντας καφέ, στο καθιστικό τους. No bad.

Και αυτά πριν φύγεις

  • Κάποια στιγμή να αποφασίσω αν μ’ αρέσει ή όχι, αυτή η διασκευή.
  • Υπάρχουν βεβαίως και οι άλλοι, πιο έμπειροι, που προτιμούν τις κρεβατοκάμαρες. Για να αφήσουν τα φαντάσματα τους μακριά, κακοποιώντας φωνητικά, ένα από τα πιο αγαπημένα μας κομμάτια, έβερ.
  • Για την ιστορία το “Μore than this” των Roxy Music κυκλοφόρησε ως πρώτο σίνγκλ από το τελευταίο τους άλμπουμ “Avalon” και ανέβηκε ως το #6 του Αγγλικού chart (στην Αμερική κόλλησε παραδόξως στο #102)

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background