Η ζωή του Harry Styles, τώρα και σε sitcom με executive producer τον ίδιο. Γιατί το επιθυμεί! Και το μπορεί!

Written by on 18 Μαΐου, 2018

 Ήρθε η ώρα για να δούμε τη ζωή του Harry Styles σε sitcom, την περίοδο μάλιστα που το άρμα των One Direction έπαιρνε φωτιά; 

 Σύμφωνα με τον νεαρό τραγουδιστή /ποπ σταρ/ εκατομμυριούχο/ ηθοποιό/ και τώρα executive producer της ίδιας του της ζωής, όχι μόνο ήρθε η ώρα αλλά μπορεί και να άργησε.  Το «Happy Together» γιατί έτσι θα ονομάζεται, έχει ήδη δρομολογηθεί από το CBS παρακαλώ, για τα ερχόμενο φθινόπωρο.

 Η «προηγούμενη» ζωή του Styles παίρνει θέση πίσω από την κλειδαρότρυπα και παρουσιάζεται περίπου όπως ήταν. Ένα φτωχός ποπ σταρ στο ξεκίνημα της ανόδου του ως ένα από τα πιο αγαπημένα bad boys των Βρετανών,  για κάποιο παράξενο λόγο δεν επιλέγει να μείνει σε τετράστερο ξενοδοχείο αλλά κατσικώνεται στον κολλητό του και στην γυναίκα του. Στην πραγματικότητα  o Harry κατσικώθηκε στον φίλο του Ben Winston και τη σύζυγό του  σε προάστιο του Λονδίνου, στο sitcom προφανώς όμως, αυτό θα μεταφερθεί κάπου στο εξωτικό LA. Στον ρόλο του Harry ο άγνωστος Felix Mallard και του ζευγαριού που περνά τα πάνδεινα, οι Damon Wayans Jr. του «New Girl» και η Amber Stevens West του «22 Jump Street»

Το κανάλι πάντως που ξέρει  τι έχει στα χέρια του σπεύδει να ξεκαθαρίσει: «Αν και η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη ζωή τους εκεί τελειώνει κι η πραγματικότητα. Η εκπομπή δεν βασίζεται σε πραγματικές εμπειρίες και χαρακτήρες» Κατανοητό; Ό,τι πείτε!  

ΥΓ:  Ένα πρώτο touch «προσωπικής έκθεσης» υπήρξε στο «Story Of My Life» των One Direction όπου μας σύστησε τη μητέρα του!

Δημήτρης Πάντσος


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background