Η Brienne του Game of Thrones πρωταγωνιστεί στο πιο απρόσμενο fashion video που έχεις δει

Written by on 9 Σεπτεμβρίου, 2016

Η Gwendoline Christie -δηλαδή η badass Brienne του Game of Thrones- δεν κυκλοφορεί μόνο με πανοπλίες και ασπίδες του Οίκου Tarth, αλλά εμφανίζεται πολύ συχνά σε πασαρέλες, ατελιέ και στούντιο ως μούσα άλλων διάσημων οίκων. Μόδας αυτή τη φορά.

Το τελευταίο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η Christie αφορά το label της γνωστής Ολλανδέζας σχεδιάστριας Iris Van Herpen και θα μπορούσε να είναι trailer sci fi ταινίας.  Ο σκηνοθέτης και φωτογράφος Barnaby Roper δημιούργησε ένα σκοτεινό και μυστήριο σύμπαν μέσα στο οποίο  μία δημιουργία της σχεδιάστριας ζωντανεύει πάνω στην Αγγλίδα ηθοποιό.

“Ήθελα να διερευνήσω την ιδέα ενός μεταλλασσόμενου εικονικού φορέματος. Όταν συνάντησα την Iris σύντομα κατάλαβα ότι τα υλικά που χρησιμοποιεί στα σχέδιά της είναι οργανικά, ότι προέρχονται από τη φύση. Έτσι, παρόλο που το φιλμ θα δεχόταν πολύ βαριά ψηφιακή επεξεργασία, αποφάσισα πως η υφή των ρούχων θα έπρεπε να παρουσιάζεται ρευστή και να μοιάζει σαν μέρος της φύσης.” αναφέρει ο Barnaby ο οποίος στην ταινία μεταμορφώνει το φόρεμα σε ζωντανό οργανισμό που φυτρώνει μέσα από το έδαφος πάνω στη Christie, τυλίγεται στο γυμνό σώμα της κι αλλάζει συνεχώς μορφές και προσωπικότητες.

Και ναι είναι όσο εντυπωσιακό φαντάζεσαι.

Kiki Pap


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background