Οι Gorillaz επιστρέφουν με καινούριο άλμπουμ και δικό τους Φεστιβάλ

Written by on March 14, 2017

Οι Gorillaz, επιβεβαίωσαν την πρώτη επίσημη περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πρώτη μετά από την τελευταία τους εμφάνιση το 2010. Η εναρκτήρια φιέστα θα γίνει στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δικού τους φεστιβάλ “Demon Dayz”. Το νέο φεστιβάλ το έχουν επιμεληθεί ο Damon Albarn και ο Hewlett, πήρε το όνομά του από τον δεύτερο δίσκο τους και θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Ιούνιο, στο πάρκο ψυχαγωγίας Dreamland στην περιοχή Margate της Αγγλίας.

Το ηλεκτρονικό εικονικό συγκρότημα επέστρεψε και δισκογραφικά με το single «Hallelujah Money», προπομπό  του καινούργιου τους  άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017. Ο Jamie Hewlett  το περιέγραψε σαν «κάτι πραγματικά ιδιαίτερο». Το «Hallelujah Money» περιεργάζεται θέματα, όπως  «η δύναμη, οι μεγάλες μπίζνες και η ανθρωπότητα», και κάνει εμφανείς αναφορές για το αμφιλεγόμενο «χτίσιμο του τοίχους» από τον πρόεδρο της Αμερικής, Donald Trump, τα εταιρικά χρήματα και την κατάχρηση της εξουσίας».
Τους τελευταίους μήνες είδαμε το συγκρότημα να δουλεύει με νέα είδη μουσικής, να εμφανίζεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα dating OkCupid και να λανσάρει ένα επίσημο λογαριασμό στο Instagram, καθώς και μία σειρά βιβλίων με κινούμενα σχέδια.

*Το πλήρες Line – Up του Demon Dayz δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ωστόσο τα εισιτήρια του φεστιβάλ θα είναι διαθέσιμα από τις 10 Μαρτίου. Το ημερήσιο εισιτήριο περιλαμβάνει επίσης και δωρεάν είσοδο στο πάρκο ψυχαγωγίας Dreamland.

Αριλένα Δημητρίου


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background